Insändare

Steget efter


Foto: Matthew Perkins (CC BY-NC 2.0)

“När inträder egentligen döden?”

Insändare I coronahysterins tidevarv tar politiker sig friheten att allt mer inskränka människors frihet till egna val, skriver Krister Lind i en insändare.


Foto: Pixabay

“Rädda barnen från strålningsskador!”

Insändare Föräldrar har rätt att kräva att arbetsmiljön för barnen är fri från extrema nivåer av strålning. Det skriver Anja Herdesang från Föreningen för Strålskydd.


Foto: Pixabay

“Immunförsvarets psykologi”

Insändare Psykologiska aspekter av immunförsvaret är något som förbises och är en relevant faktor i corona-pandemin, skriver Henrik Olsson i en insändare.


Foto: Alem/Pexels

“Det ändlösa föraktet”

Insändare Vår civilisation är byggd på idén om att göra det rätta framför det lätta, skriver Oscar Larsson.


“Ge inte bort djur som julklappar”

Insändare Julen är "den bästa tiden på året", men det är inte den bästa tiden för att skaffa en ny katt, hund eller annat djur till familjen, skriver Sascha Camilli på PETA Foundation.


Foto: Wang Kun Hung/CC BY 2.0

“Riktiga forskare är av naturen skeptiska”

Insändare Vetenskaplig metodik med kritisk analys måste rimligtvis även gälla IPCC:s politiska mandat att bevisa människans påverkan på klimatet. Det skriver Mikael Jörgenstam i en insändare.


Insändare Kräftor kan precis som andra djur känna smärta, ångest och oro. Tänk därför till en gång extra innan kräftskivan, skriver Sascha Camilli på PETA Foundation.