Om Nya Dagbladet – Morgondagens Dagstidning!

 

Nya Dagbladet (NyD) är en oberoende humanistisk och etnopluralistisk dagstidning med en antiglobalistisk hållning och ett internationellt synsätt.

Nya Dagbladet grundades 2012 som en ny medieplattform som publicerar nyheter, analyser, reportage med mera i alla medieformat.

Nya Dagbladet bevakar särskilt frågor om etniska och kulturella rättigheter, integritet och övervakning, miljö och hälsa.

 

Redaktion

Markus Andersson, chefredaktör och ansvarig utgivare

Per Nordin, redaktör och radioreporter
Alexander Almqvist-Paajanen, nyhetschef och reporter
Isac Boman, redaktör och skribent

Skribenter

Jan Westh, krönikör
Hans Sternlycke, krönikör
Henrik Larsson, kulturskribent
Lars Bern, krönikör

Bakgrund
Nya Dagbladet – Morgondagens Dagstidning, grundades på ideell basis av personer med en helt ny syn på media och samhället.

Vi vill i största möjliga mån bidra till minskat lidande genom att belysa bakomliggande orsaker och inte bara symptom på olika problem. Genom att lyfta fram mångfacetterad information som är konstruktiv och relevant för människors tillvaro vill vi bidra till ökad förståelse.

 

banner-vardegrund

Värdegrund
Vår värdegrund vilar på den organiska humanismen, vars strävan är människans utveckling i samklang med naturen. Utveckling av förståelsen för människan, samhället, naturen och verklighetens beskaffenhet är en central del i vårt arbete.

Vi ser en morgondag som går bortom den nuvarande världsordningens destruktiva globalism, exploaterande rovdrift och nytotalitära politiska korrekthet. Dessa och många andra moderna fenomen är symptom på ett andligt sjukt samhälle som infekterats av korrupta makthavare och patologiska idéer.

Vår strävan är att bana väg för en genuin och hållbar civilisationsutveckling på ett kulturellt, ekonomiskt och biologiskt plan. I den globalistiska masskulturens ställe understryker vi vikten av en inter-nationalistisk och etnopluralistisk kultur som kombinerar olika former av samarbete med att bevara mångfalden av nationer, där varje nation kan bevara och utveckla sin unika särprägel utgående från sina specifika förutsättningar.

 

Vi hyllar öppen källkod
Utvecklare som bygger på öppen källkod bidrar till en friare och öppnare värld. Vi riktar särskilt tack till utvecklarna bakom:

wordpress-logo-stacked-rgb

linux-logo

cc-logo-large

 

thunderbird-logo-wordmark

Övrigt
Nya Dagbladet är ett skyddat varumärke och innehar utgivningsbevis.
Innehållet på denna sida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

Tipsa oss!

Send this to a friend