Kåserier

Foto: Richard Mortel/CC BY 2.0

KåserierÖver hälften av offentlighetens chefer är kvinnor och samhället tenderar mot matriarkat , skriver Lennart E Carlsson.Foto: News Øresund-Anna Palmehag/CC BY 3.0)

KåserierSabuni tog över efter Björklund, Teodorescu lär peta Kristersson i Moderaterna och andra partier kan komma att följa i trenden av kvinnliga partiledare, skriver Jan Norberg.
Foto: J-O Eriksson/CC BY-NC-SA 2.0

KåserierSommarnatten i Stockholm har varit underbar. Men inte nu längre. De trevliga danshaken med en städad, välklädd publik finns inte mer. Läs Per-Arnes senaste kåseri.


Foto: Garry Knight/CC BY 2.0

KåserierPer-Arne Almgren skriver om sin framlidne bror och hur pensionärer och sjuka allt mer lämnas åt sina öden medan nyanlända ofta får förtur i det land våra äldre byggt upp.


Steget efter


Foto: Susanne Nilsson/CC BY-SA 2.0

KåserierDet måste bli ett slut på gratisfikat för kreti och pleti på det svenska smörgåsbordet, skriver Per-Arne Almgren.


Foto: flöschen/CC BY 2.0

KåserierPer-Arne Almgren minns 50-talets Stockholm och de fattiga folket på Malmarna och jämför det med dagens Stockholm i sitt kåseri.
KåserierLäs Per-Arne Almgrens kåseri om Bröderna Gryms sagor och en parallell till vår tid.

Foto: Claes Sandén/CC BY-NC 2.0

KåserierTydligen blir det jul i år också. Många män avstår att gå på firmafest i år. Det är för riskabelt. Me Too-damerna har öron som trattar...