Lyssna på vår nyhetsradio!

 

Nu lanserar vi Nya Dagbladet Newscast och konkurrerar direkt med skattefinansierade Sveriges Radio Ekot och Schibstedägda Omni Pod och erbjuder Sveriges första helt oberoende nyhetssvep.

Har du saknat oberoende och sakliga nyhetssändningar i radioformat? Nu kan du följa coronakrisen, pandemiöverdrifterna, den kritiserade coronavaccineringen, presidentvalet i USA, övervakningssamhället, massinvandringens effekter, techutvecklingen, hälsa, ekonomi och många andra nyheter från morgondagens dagstidning när du sitter i bilen, på jobbet eller lagar mat via Nya Dagbladet Newscast.

Vi sänder inledningsvis måndagar, onsdagar och fredagar varje vecka klockan 06.00 via alla de stora poddradioplattformarna såsom Spreaker, Spotify, Apple Podcast (iTunes), Acast med flera.

Nya Dagbladet Newscast är ett led i en långsiktig satsning att öka vår räckvidd och målsättningen att bli en ledande nordisk medieaktör. På sikt planerar vi att sända fem dagar i veckan och i framtiden alla dagar i veckan.

Prenumerera på vår Newscast i din mobila genom att ladda ned appen Spreaker och söka på Nya Dagbladet Newscast. Du hittar oss också enkelt i Spotify under poddar och på Apple Podcast. När du trycker på följ/prenumerera får du en notis när dagens sändningar släppts och du kan enkelt lyssna på den i mobilen likväl som på datorn eller via en surfplatta.

Gå gärna in och betygssätt vår Newscast och sprid till alla vänner och bekanta.