“Globalisternas (inte så) hemliga planer”

Globalisternas planer för vad man kallar "The Great Reset" leder tankarna till den yttersta tidens kontrollsamhälle. Det skriver Gullan Malmquist.

publicerad 12 december 2023
Klaus Schwab vid World Economic Forum 2015.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Vad är The Great Reset? “Den Stora Transitionen” – eller direkt betydelse “återställningen”, det vill säga efter covid-19. Är det ett påhitt? Eller är The New World Order en väg in i en kommunistisk världsdiktatur som ingen av oss kommer att kunna fly ifrån?

Den stora transitionen (övergången) sker stegvis. Syftet är att överföra all makt från nationerna till ett världsstyre. Varje individ ska kunna kontrolleras digitalt via den så kallade digitala plånboken. Processen har pågått i många år och är till stora delar okänd för allmänheten, då den inte ifrågasatts i offentlig debatt.

Vilka är då globalisterna?

De är World Economic Forum, G20, BIS, FN, WHO, EU och många, många fler. Globalisterna och världens regeringar kommunicerar med varandra via en kanal på nätet, kallad Top Link.

Är planerna hemliga?

Bara delvis. Top Link är hemlig, inte underställd offentlighetsprincipen, och vad som beslutas där inför januarimötena i Davos undgår alltså demokratisk insyn. De globala agendorna, som Agenda 2030, går att läsa om på respektive organisations hemsida. Så anledningen till att planerna förefaller hemliga är nog att du som medborgare saknar information eftersom journalistkåren inte bevakar processen, utom några få undantag i form av fria media. För de flesta svenskar känns det nog alltför komplicerat och obegripligt att sätta sig in i och förstå syftet med Agenda 2030.

Via Top Link förbereds januarimötena i Davos i Schweiz. World Economic Forum, WEF, med Klaus Schwab som ordförande är spindeln i ett internationellt nätverk. Den stora transitionen uttrycks i Agenda 2030 i positiva ordalag med 17 delmål, som att utrota världens fattigdom, men med resultat i form av överstatlig kontroll av individer på livets alla områden utan undantag.

Den globala världen har sitt eget beslutsfattande med världens stater, regioner och lokala myndigheter underställda. Syftet är kontroll över varje individs CO2-avtryck, ekonomi, bostad, livsmedel och vaccinationer. Med en digital plånbok ska alla livets områden täckas in.

Min tanke går till bibelns förutsägelser om den yttersta tidens kontrollsamhälle då ingen ska kunna köpa eller sälja utan att ha vilddjurets märke på handen eller pannan. Låt det inte sägas om oss: ”Vi såg det inte komma”.

 

Gullan Malmquist

Medlem i Kristna Värdepartiet

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!