“Vad är det för fel på ‘alternativrörelsen’?”

Förtjänar inte vårt framtida Sverige bättre än att företrädas av människor som ljuger, manipulerar och begår våldsdåd? Det undrar visselblåsaren Inger.

publicerad 19 november 2023
Varför tillåter vi destruktiva personer att ta plats på scenen i alternativrörelsen?, undrar Inger.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


8570 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Vårt kära land Sverige har de senaste decennierna kastats utför ett sluttande plan av otrygghet, våld och en splittrad inre sammanhållning. Det är en närmast ofattbar förvandling på mycket kort tid av ett av världens mest sammanhållna och välfungerande samhällen.

Bakom denna omvandling ligger en långtgående trend av vanskött invandringspolitik, ansvarslös samhällsplanering och avveckling av flera av våra samhällsbärande institutioner.

De politiker som styrt Sverige de senaste 40 åren bär ett mycket tung ansvar för utvecklingen. Samtidigt hade de inte kunnat behålla sin makt om det inte varit för att våra medier i Sverige mörkat, ljugit och i stor utsträckning manipulerat människor och bilden av samhällsutvecklingen.

Detta har lett till ett mycket utdraget uppvaknande där motståndet mot utvecklingen försenats och försvagats varför vi först nu börjar se att människor reagerar och börjar inse allvaret i samhällssituationen.

Jag blir därför mycket ledsen att se tendenserna i den så kallade “alternativrörelsen” som kommit att kanalisera åtminstone en del av det stora och berättigade missnöje som vuxit mot denna utveckling.

Det finns tydliga tendenser att samma i grunden destruktiva mentalitet som tagit vårt samhälle ut på det sluttande plan vi nu befinner oss i slår rot i den rörelse som skall lägga grund för ett bättre samhälle i framtiden.

I helgen anordnades en så kallad “kärleksmanifestation” i Stockholm. Det uttalade syftet var att man ville demonstrera mot våldsutvecklingen. Det är i grunden en fin tanke och ett bra initiativ.

Problemet uppstår när personer bakom arrangemanget för oss till de mörkaste tankar och samma associationer som hos de som idag styr vårt samhälle.

Att vi bjuder in människor med en bakgrund av våld, hot och manipulativt beteende.

Personer som misshandlar kvinnor så grovt att de tror att de ska mista livet, misshandlar egna anhängare och sparkar människor som ligger ned i huvudet.

Otaliga är berättelser om misshandel av egna följare, strypgrepp mot personer i sin närhet, sex med minderåriga, vansinnesutbrott med okontrollerat våld, kroniskt ljugande om sig själv, sin bakgrund och sin identitet, manipulation av människor i sin närhet och sin omgivning.

En besatthet av “konkurrenter”. Infiltration av andra goda initiativ. Utnyttjande av andras goda namn. Användande av falska identiteter. Förtal och undergrävande av kritiker.

Det här är inte värdigt ett alternativ till de som idag styr vårt land och förebilder som vi kan tillåta ta plats i den rörelse som nu växer fram med ett stort berättigande.

Alla seriösa alternativa aktörer har ett ansvar att markera och utestänga personer med destruktiva tendenser. Sociopater, psykopater och karriärister hör inte hemma i alternativrörelsen. Vi behöver friska, goda och sunda företrädare.

Vårt Sverige förtjänar faktiskt bättre!

 

Inger, visselblåsare

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!