Recensioner

To Live and Die in L.A

RecensionerBara rollbesättningen och den mest spektakulära biljakten i filmhistorien gör denna klassiker värd att se, skriver recensenten Jan Sundstedt.


Foto: WEF/CC BY-NC-SA 2.0

RecensionerJacob Nordangårds nya bok ger en väldokumenterad inblick i det senaste årets coronarelaterade dramatik, skriver recensenten Ingrid Björkman.


OECD/Andrew Wheeler/CC BY-NC 2.0

RecensionerUlrik Svensson skriver om sina reflektioner efter att ha läst Jonas Nilssons bok med fokus på den demografiska frågan.RecensionerEtt banbrytande verk och en högkulturell dokumentär av Jüri Lina som exponerar sprickorna i demokratins fasad, skriver recensenten Jonas Lundström.


Foto: Gartzi Deustu/CC BY-NC-ND 2.0

RecensionerPia Hellertz behandling av den förlöjligade frågan om chemtrails är en god början till ett eget ansvar på detta underbara jordklot, skriver Ivan Björn i sin recension.


RecensionerClaes Hedbergs berättelse i sin bok En oväntad vändning – Århundradets brott om Palmemordet är inte bara oväntad, den är otrolig, den är till och med chockerande. Pia Hellertz har läst boken.


Steget efterFoto: romainguy/CC BY-NC-SA 2.0

RecensionerHans Sternlycke recenserar Lars Berns bok Den metabola pandemin – det största hotet mot en hållbar framtid.


Foto: CanStockPhoto/Bialasiewicz

RecensionerHans Sternlycke recenserar här Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvists bok Cancer och Mikrober som bland annat berör Erik Enbys kontroversiella forskning i ämnet.


Foto: Bullenwächter/CC BY 3.0

RecensionerLars Eriksson recenserar boken Europas raser, som skrevs av tysken Hans K. F. Günther någon gång under 1920-talet.RecensionerBo G Jonsson har recenserat "Kinastudien – den mest omfattande näringsstudien någonsin" för Nya Dagbladets räkning.RecensionerNyD:s Alexander Almqvist-Paajanen recenserar den senaste upplagan av Kristoffer Hells bok "Västs mörka hjärta – 9/11, geopolitisk terrorism, globaliseringsagendan".
Foto: Paul Shaw/CC BY-NC-ND 2.0

Recensioner"Om någon fortfarande tror att NATO är en fredsbevarande organisation för de nationer som är medlemmar, så är det hög tid att läsa Hans Myrebros bok NATO – ett monster på katastrofkurs". – Pia Hellertz, recensentFoto: Logik Förlag

RecensionerNya Dagbladets Alexander Almqvist-Paajanen recenserar här Arthur Kemps bok Jihad – Islams 1300-åriga krig mot den västerländska civilisationen.