Recensioner

Foto: WEF/CC BY-NC-SA 2.0

Recension: "Den globala statskuppen"

Recensioner Jacob Nordangårds nya bok ger en väldokumenterad inblick i det senaste årets coronarelaterade dramatik, skriver recensenten Ingrid Björkman.


Recensioner Ulrik Svensson skriver om sina reflektioner efter att ha läst Jonas Nilssons bok med fokus på den demografiska frågan.


Recension: Sprickor i fasaden

Recensioner Ett banbrytande verk och en högkulturell dokumentär av Jüri Lina som exponerar sprickorna i demokratins fasad, skriver recensenten Jonas Lundström.


Foto: Gartzi Deustu/CC BY-NC-ND 2.0

Recension: Att leka Gud

Recensioner Pia Hellertz behandling av den förlöjligade frågan om chemtrails är en god början till ett eget ansvar på detta underbara jordklot, skriver Ivan Björn i sin recension.


Steget efter


Recension: En oväntad vändning - om Palmemordet

Recensioner Claes Hedbergs berättelse i sin bok En oväntad vändning – Århundradets brott om Palmemordet är inte bara oväntad, den är otrolig, den är till och med chockerande. Pia Hellertz har läst boken.


Foto: romainguy/CC BY-NC-SA 2.0

Recension: Den metabola pandemin

Recensioner Hans Sternlycke recenserar Lars Berns bok Den metabola pandemin – det största hotet mot en hållbar framtid.


Foto: CanStockPhoto/Bialasiewicz

I framkanten om cancerns gåta

Recensioner Hans Sternlycke recenserar här Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvists bok Cancer och Mikrober som bland annat berör Erik Enbys kontroversiella forskning i ämnet.


Recension: Du Gamla Du Fria...?

Recensioner Pia Hellertz har recenserat boken "Du Gamla Du Fria…?" av Alf Ronnby, fil dr i sociologi och docent i socialt arbete.


Recensioner Lars Eriksson recenserar boken Europas raser, som skrevs av tysken Hans K. F. Günther någon gång under 1920-talet.


Recension: Kinastudien

Recensioner Bo G Jonsson har recenserat "Kinastudien – den mest omfattande näringsstudien någonsin" för Nya Dagbladets räkning.


Recension: Västs mörka hjärta

Recensioner NyD:s Alexander Almqvist-Paajanen recenserar den senaste upplagan av Kristoffer Hells bok "Västs mörka hjärta – 9/11, geopolitisk terrorism, globaliseringsagendan".


Ett rike utan like: Sveriges historia

Recensioner Sverige, finns. Och etniska svenskar finns. Så inleds Lennart Svenssons Ett rike utan like – Sveriges historia. Markeringen är tydlig och det ska inte undgå någon att detta är en sammanfattning av vårt land och vårt folks nedtecknade historia, men det är också en politisk bok. Det är en bok där författaren är tydlig med […]


Foto: Paul Shaw/CC BY-NC-ND 2.0

NATO – ett monster på katastrofkurs

Recensioner "Om någon fortfarande tror att NATO är en fredsbevarande organisation för de nationer som är medlemmar, så är det hög tid att läsa Hans Myrebros bok NATO – ett monster på katastrofkurs". – Pia Hellertz, recensent


Foto: Logik Förlag

Recension: Jihad

Recensioner Nya Dagbladets Alexander Almqvist-Paajanen recenserar här Arthur Kemps bok Jihad – Islams 1300-åriga krig mot den västerländska civilisationen.


Recension: Från Oden till Vasa

Recensioner Nya Dagbladets Alexander Almqvist-Paajanen har recenserat Lars Ulwencreutz bok Från Oden till Vasa där en ny regentlängd presenteras.