Spara tid och pengar – få din dator omvandlad till Linux!

Annonssamarbete med Teuton Systems

Behåll din gamla dator och få alla fördelar med Linux och dess enkelhet och säkerhet. Få rabatt som läsare på Nya Dagbladet!

publicerad 16 november 2023
Skicka in din gamla dator och få allting installerat och klart på svenska, redo att användas - enkelt och smidigt!

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den fria världens teknik har tagit enorma steg framåt de senaste åren. Särskilt operativsystemet Linux har blivit användarvänligt även för vanligt folk och nu definitivt kört om Windows som det bästa alternativet för den genomsnittlige användaren.

Tack vare Teuton Systems omvandlingstjänst kan du nu enkelt få de bästa programmen från denna värld installerade och anpassade för att göra det bästa av din nya dator – eller ge din gamla dator nytt liv.

Har du en ny eller bara några år gammal dator men känner olust inför Windows integritetskränkande och opraktiska system? Du som läser regelbundet på Nya Dagbladet vet att företag som Microsoft och teknokrater som Bill Gates inte respekterat människor privatliv och integritet. Många är också obeskrivligt trötta på hur techjättarna tvingar dig att betala för dyra licenser även för ordbehandlare och andra grundläggande program som du behöver för att sköta både privata ärenden, jobb, skola och fritidsintressen.

Teuton Systems omvandlingstjänst ser till att du får den bästa möjliga kompositionen av den fria världens programvara på din nya dator. Vår unika tillämpning av Linux gör inte bara din dator användarvänlig utan dessutom också till en säkerhetsdröm, krypterad och väl skyddad med bästa möjliga standardinställningar till din programsvit.

Ange rabattkoden “omvandling-nyd” för att få rabatt som läsare av Nya Dagbladet!

Omvandla din gamla dator

Om du har en dator med några år på nacken som börjar bli seg eller har en version av Windows som börjar bli utdaterad är omvandling också ett perfekt alternativ.

Det är långtifrån ett givet val att lägga pengarna på en ny dator. Nya versioner av Windows har också tenderat att förvirra många normala användare, där man inte känner igen sig i de miljöer man är van med.

Linux som operativsystem är inte längre bara ett alternativ för verkliga entusiaster, utan är av många anledningar det självklara valet för vanligt folk som vill ha en användarvänlig miljö som inte förändras för varje ny uppdatering.

Linux är samtidigt känt både för sin effektivitet och resurssnålhet vilket också kan ge din gamla dator ett helt nytt liv och göra att den håller i många år till för dina behov.


Har du frågor inför köp? Ring 010 – 101 12 22 eller mejla till support@teuton-systems.com


Glöm inte att utnyttja rabattkoden!

Vårt stalltips om du har en lite äldre dator är att passa på att byta till en snabbare och större lagringsdisk (”hårddisk”) som ger din dator avsevärt förlängd livstid i samband med att du skickar in den för att få Linux installerat på den. Du kan välja olika lagringsutrymme, från 240 Gigabyte till 960 Gigabyte.

Du kan också välja tilläggstjänsten att få dina gamla filer och dokument bevarade genom vår praktiska backuptjänst.

Som Nya Dagbladet-läsare får du också rabatt vid omvandling till Linux. Använd koden “omvandling-nyd” så får du hela 500 kronors rabatt på omvandlingar. Ta steget bort från den gamla världens utdaterade system och säg hej då till övervakning och bakdörrar.

Klicka här för att komma till omvandlingstjänsten i vår webbutik.