Debatt

Foto: Hannes E./CC BY-NC-SA 2.0

“Folkutbytespolitiken är ett konstaterbart faktum”

Debatt Den demografiska politik som förs i Sverige och Västeuropa är att betrakta som ett pågående folkutbyte. Det skriver Kyösti Tarvainen, docent emeritus i systemanalys, på NyD Debatt.


Steget efter


Montage NyD: faksimil/SVT

“SVT bortom all räddning”

Debatt Public service ska vara av och för det svenska folket, inte av och för en liten klick vänsteraktivister, skriver Gustav Kasselstrand (AfS).


Foto: Gustave Deghilage (CC BY-NC-ND 2.0)

“En flerhövdad strategi mot gängkriminaliteten”

Debatt Gängkriminaliteten kommer inte att försvinna genom att förlita sig på att polisen löser problemen genom brottsbekämpning. Det skriver Alf Ronnby på NyD Debatt.


Debatt Resultaten efter AGRA, Alliance for Green Revolution in Africa, är förödande enligt experter. Det skriver Hans Sternlycke.


Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet/Lutz Blohm/CC BY-SA 2.0

“Det finns starka skäl att agera”

Debatt Förslaget om förarkort för vattenskoter är inte en felprioritering, skriver infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) i en replik på NyD Debatt.


Foto: traffickinghub.com

"Dags att stänga Pornhub!"

Debatt Det är hög tid att släcka ned porrnavet som exponerar både minderåriga och utsatta kvinnor för råa övergrepp, skriver Laila Mickelwait.


Montage: NyD-Alicia Fagerving/CC BY-SA 3.0

“Sveriges Radio sprider falska nyheter”

Debatt Public service-journalistiken tycks fullkomligt sakna ryggrad, skriver representanter för Veidos hälsocenter på NyD Debatt.


Montage: NyD-Tommi Bergman/CC BY-NC-SA 2.0

“Klimatalarmism finns inte i förorten”

Debatt Förorten nämns aldrig av klimatalarmisterna och det finns goda skäl att fråga sig varför. Det skriver Petrit Latifi på NyD Debatt.


Debatt De politiskt korrekta lögner som nu avslöjats förebådar ett paradigmskifte i horisonten. Det skriver Nils-Eric Hennix på NyD Debatt.