Krönikor

Foto:Pixabay

"Den stora återställningen"

Krönikor Globalistprojektet "The Great Reset" kränker våra rättigheter till liv, frihet och strävan efter lycka. Det skriver Lars Bern.


Steget efter


Foto: Ted Eytan (CC BY-SA 2.0)

"Det talar för valfusk i USA"

Krönikor Flera saker i det rapporterade amerikanska valresultatet bör väcka förvåning, skriver Dan Ahlmark.


Krönikor Trion Löfven-Lövin-Lööf missar ett antal väsentliga punkter i sin klimatpolitik, skriver Tege Tornvall.


Foto: Geoff Livingston(CC BY-NC-ND 2.0)

"Den mjuka statskuppen som blev en valkupp"

Krönikor Det av allt att döma utbredda valfusket från demokratiskt håll utgör i praktiken ett försök till en statskupp. Det skriver Dan Ahlmark.


Foto: Paul Figdor (CC BY-NC 2.0)

"Oljestater bygger kolkraftverk"

Krönikor I Förenade Arabemiraten bygger nu Dubai ett stort kolkraftverk för uppåt 35 miljarder kronor, skriver Tege Tornvall.


Foto: Barbro Bjarnemalm/CC BY-NC-SA 2.0

"Oligarkin har tappat masken"

Krönikor Borta är de klassiska höger/vänster-polerna i politiken - nu handlar motsättningarna om oligarkernas odemokratiska globalism mot demokratiska självständiga nationalstater. Det skriver Lars Bern.


Foto: Olaf Arndt (CC BY-NC-SA 2.0)

"Eldrift – men hur?"

Krönikor Till riskerna hör att vätgas är mycket eldfarlig med explosionsrisk i kontakt med syre. Det skriver Tege Tornvall i sin krönika.


Foto: Gage Skidmore(CC BY-SA 2.0)

"Välkommen Mr Chance!"

Krönikor Trumps agerande som president är ett skolexempel på hur en narcissistisk person utövar sitt ledarskap, skriver Lars Bern.


Foto: ディマ(CC BY-NC 2.0)

"Motstridigt från Vattenfall"

Krönikor Tege Tornvall skriver om hur Vattenfall vill satsa på vind- och solenergi trots att det kan bli mycket svårt att täcka energibehoven på detta sätt.


Foto: Victoria Pickering (CC BY-NC-ND 2.0)

"Lögnerna som omger BLM:s helgon"

Krönikor Någon systematisk rasism har inte kunnat konstateras bland vita poliser, även om individuella rasister självklart finns i en poliskår så stor som USA:s. Det skriver Dan Ahlmark.


Foto: Gilbert Mercier (CC BY-NC-ND 2.0)

"Coronakrisens ekonomiska vinnare"

Krönikor Det blir allt mer uppenbart att coronakrisen är en iscensatt propagandakampanj för att skapa rädsla. Det skriver Lars Bern.


Foto: ArildV/CC BY-SA 3.0

"Varning för Dagens Nyheter!"

Krönikor Karl-Olov Arnstberg menar att Dagens Nyheter ägnar sig åt svenskfientlig propaganda och aktivism, och att denna är mycket effektiv.


Foto: Greg Rubenstein (CC BY 2.0)

"Oligarken Bill Gates"

Krönikor Bristen på en kritisk granskning av makthavare som Gates är ett hot mot en fri och demokratisk världsordning, skriver Lars Bern.