Natt i Stockholm

publicerad 4 juli 2018

Sommarnatten i Stockholm har varit underbar. Men inte nu längre. De trevliga danshaken med en städad, välklädd publik finns inte mer. Kvar finns det skräniga barer. Runt Stureplan kryssar BMW och Mercedes. De som kör kommer ofta från så kallade ”problemområden”. De har valt den korta vägen till rikedom.

De tjocka guldkedjorna blänker i gatlyktans sken. Kokain, slagsmål, ofta med kniv, som belastar akutmottagningarna enormt. Det gamla bondesamhällets regler: en smäll och en duns och sen var det bra. Det gäller inte längre. Det råder en nästan sinnessjuk stämning.

Respekten för ordningsmakten är noll. I dörrarna accepterar man inte ett Nej till svar, utan ska tvinga sig in. Sitta och bränna tusenlappar i askkopparna!


Annonser:


Det har gått snett för Sverige. En ohämmad invandring utanför asylsystemet har medfört att vi fått in arga unga män, som tillbringar nätterna på krogen. Super och spelar för att nästa dag gå till sin ömma socialtant och för att hämta mer deg! Inga besvärande frågor eller tjugo blanketter där inte. Inte den förnedring som pensionärerna utsätts för av den ömma tanten.

Man vet inte längre var man ska åka i Sverige. Knark,rån fickstölder och hot med kniv finns överallt.

Tack kära politiker! Men vi kommer att rösta bort Er! Den ömma, aningslösa socialtanten kommer att få söka nytt jobb!

 

Broder Per-Arne Almgren

…som tar en pilsner hemma, numera! Och spelar Månsken över Ångermanälven.

Glad Sommar! Alla kämpande svenska pensionärer. Vi känner inte igen oss i det nya sossesamhället!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.