Natt i Stockholm

publicerad 4 juli 2018

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Sommarnatten i Stockholm har varit underbar. Men inte nu längre. De trevliga danshaken med en städad, välklädd publik finns inte mer. Kvar finns det skräniga barer. Runt Stureplan kryssar BMW och Mercedes. De som kör kommer ofta från så kallade “problemområden”. De har valt den korta vägen till rikedom.

De tjocka guldkedjorna blänker i gatlyktans sken. Kokain, slagsmål, ofta med kniv, som belastar akutmottagningarna enormt. Det gamla bondesamhällets regler: en smäll och en duns och sen var det bra. Det gäller inte längre. Det råder en nästan sinnessjuk stämning.

Respekten för ordningsmakten är noll. I dörrarna accepterar man inte ett Nej till svar, utan ska tvinga sig in. Sitta och bränna tusenlappar i askkopparna!

Det har gått snett för Sverige. En ohämmad invandring utanför asylsystemet har medfört att vi fått in arga unga män, som tillbringar nätterna på krogen. Super och spelar för att nästa dag gå till sin ömma socialtant och för att hämta mer deg! Inga besvärande frågor eller tjugo blanketter där inte. Inte den förnedring som pensionärerna utsätts för av den ömma tanten.

Man vet inte längre var man ska åka i Sverige. Knark,rån fickstölder och hot med kniv finns överallt.

Tack kära politiker! Men vi kommer att rösta bort Er! Den ömma, aningslösa socialtanten kommer att få söka nytt jobb!

 

Broder Per-Arne Almgren

…som tar en pilsner hemma, numera! Och spelar Månsken över Ångermanälven.

Glad Sommar! Alla kämpande svenska pensionärer. Vi känner inte igen oss i det nya sossesamhället!

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!