Bertil Boo och de polska brandmännen

publicerad 3 augusti 2018
Bertil Boo var en svensk sångare och sjöng bland annat Sången om Warszava. Till höger brandmän från Polen anländer för att släcka svenska skogsbränder.

Det hyllas och hejas. Sverige och svenskarna är helt plötsligt sopor. Bland signaturtrollen på webben haglar okvädingsorden.

Några fakta: Sverige var ett fattigt land 1918. Ändå skickade vi tonvis med livsmedel ut i Europa. Efter det andra världskriget hjälpte vi till överallt. Den kände sångaren Bertil Boo, sjöng in “Sången om Warszava”. Skivan såldes i tusentals exemplar. Alla pengar gick till Polens svältande befolkning. Flera Polacker har nu Sverige som sitt nya hemland.

De polska brandmännen får betalt, de jobbar inte gratis. Den polska staten får betalt. Dock ställer tusentals svenskar upp frivilligt, utan ett öre i ersättning.

För mig som svensk är det pinsamt, att höra klagovisorna från folk som inte ens vill uppge sitt namn. Jag är stolt över mitt land. Vi har alltid hjälpt och kommer alltid, att hjälpa.

Däremot måste vi stoppa alla blufftyper utan papper och asylskäl som knackar på dörren. Vi har inte råd med sådant. Om, vi ska fortsätta att hjälpa de som verkligen behöver.

En åtgärd som måste vidtagas är; att skicka hem de 9000 skäggbarnen. De har ställt till med mycken oreda, redan! Till deras asyl i Pakistan och Iran. De har inte varit i närheten av Afghanistan på åratal! Ett enda stort bedrägeri!

Under tiden står den pensionerade förskolelärarinnan och hennes syster sjukvårdsbiträdet, utanför Konsum och räknar enkronor! När de inte orkar gå längre, så nekas de Färdtjänst av borgarna i Stockholms Läns Landsting.

En Allians som stöds av våra kära vänner från SD!

 

Per-Arne Almgren
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!