Land, du välsignade…

publicerad 7 januari 2018

Som vi äldre vet, så sjöng Jussi mycket i utlandet. Han och hustrun Anna-Lisa uppträdde i TV-shower i USA. Jussi sjöng på operahus runt USA.

Han tjänade en hel del. Hans vän Axel Wennergren, mannen bakom Electrolux, erbjöd honom en ö i Karibien. Där han kunde skriva sig och slippa att betala skatt.

Jussi satt vid köksbordet på Nybrogatan och våndades. Han hade bara, att skriva på. Till slut utbrister han till hustrun Anna-Lisa: ”Jag kan inte stå och sjunga ”Land, du välsignade” på Skansen inför tusenden och vara en lumpen skattesmitare !!!”


Annonser:


I dag är det annorlunda. Vi har en Joakim von Anka-adel. Som skor sig på oss och tar alla chanser till att slippa bidra till de svenska samhället!

Gunnar Engelau, Sören Gyll, Curt Nicolin och P:G. Gyllenhammar, alla har de gjort rätt för sig. Men inte dagens matadorer.

Ta och lyssna på vår käre Jussi på det nya året. Världens Bäste Tenor och En Stolt Svensk!

 

Per-Arne Almgren
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.