Kåserier

Vi pensionärer är dömda att förlora

“Äldreborgarrådet” Clara Lindblom har blivit en snackis bland oss pensionärer i Stockholm. På löpande band omvandlar hon äldreboenden till asylförläggningar. Man började med Vintertullen. Centralt belägen på Södermalm. Man konstaterar, att det finns renoveringsbehov och kör ut de gamla.

Nu står Hemmet för Gamla i vackra omgivningar i Enskede på tur. Man påstår, att det finns gott om äldreboenden. Detta är en ren lögn. Asyltrycket på Stockholm måste minska betydligt. Lägenheter behövs för de grupper som ska tjäna staden. Situationen börjar bli ohållbar.

Stängningen av akuten på Karolinska och ombyggnaden på Södersjukhuset drabbar oss äldre. Vi kan ligga och dö i en hörna. För att man måste ta hand om högljudda, hotfulla, “ ömmande” fall, som borde besökt en vårdcentral istället.

De politiker som förespråkar en oreglerad invandring och vidöppna gränser, bor inte hos oss i arbetarstadsdelar som förvandlats till problemområden. Massinvandringen har inneburit mycket negativt. Vi får vänta i åratal på beslut. På bidrag, som vi mångåriga skattebetalare har rätt till !

Att ge amnesti åt vuxna som påstår, att de är barn är uppåt väggarna. Dessa kommer inte från krigets Afghanistan, utan har flyttat till Pakistan och Iran. Där de fått asyl. Flickor kommer inte. De behålls som handelsvara av klanerna.

Ett framtida betydande mansöverskott är inte bra för något land.

Hemlösa pensionärer rånas av gatugäng, som sluppit igenom de öppna gränserna. Knivskärningar och våldtäkter tillhör vardagsmaten. Liksom stölder och knarklangning.

Vi pensionärer måste resa oss och kräva en ändring. SD måste ha fler äldre på listorna. Det har varit för många stolvärmare under den här mandatperioden. Aktiva personer har plockats bort. Dessutom måste ledande SD-politiker föra en dialog med oss medlemmar. Paula Bieler ! Det är inte klädsamt, att skita i mejl från oss medlemmar ! Du har betalt för att föra en dialog ! Bättring efterlyses !

 

Per-Arne Almgren
67 år och handikappad efter ett långt arbetsliv.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!