Vi pensionärer är dömda att förlora

publicerad 16 maj 2018

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


“Äldreborgarrådet” Clara Lindblom har blivit en snackis bland oss pensionärer i Stockholm. På löpande band omvandlar hon äldreboenden till asylförläggningar. Man började med Vintertullen. Centralt belägen på Södermalm. Man konstaterar, att det finns renoveringsbehov och kör ut de gamla.

Nu står Hemmet för Gamla i vackra omgivningar i Enskede på tur. Man påstår, att det finns gott om äldreboenden. Detta är en ren lögn. Asyltrycket på Stockholm måste minska betydligt. Lägenheter behövs för de grupper som ska tjäna staden. Situationen börjar bli ohållbar.

Stängningen av akuten på Karolinska och ombyggnaden på Södersjukhuset drabbar oss äldre. Vi kan ligga och dö i en hörna. För att man måste ta hand om högljudda, hotfulla, “ ömmande” fall, som borde besökt en vårdcentral istället.

De politiker som förespråkar en oreglerad invandring och vidöppna gränser, bor inte hos oss i arbetarstadsdelar som förvandlats till problemområden. Massinvandringen har inneburit mycket negativt. Vi får vänta i åratal på beslut. På bidrag, som vi mångåriga skattebetalare har rätt till !

Att ge amnesti åt vuxna som påstår, att de är barn är uppåt väggarna. Dessa kommer inte från krigets Afghanistan, utan har flyttat till Pakistan och Iran. Där de fått asyl. Flickor kommer inte. De behålls som handelsvara av klanerna.

Ett framtida betydande mansöverskott är inte bra för något land.

Hemlösa pensionärer rånas av gatugäng, som sluppit igenom de öppna gränserna. Knivskärningar och våldtäkter tillhör vardagsmaten. Liksom stölder och knarklangning.

Vi pensionärer måste resa oss och kräva en ändring. SD måste ha fler äldre på listorna. Det har varit för många stolvärmare under den här mandatperioden. Aktiva personer har plockats bort. Dessutom måste ledande SD-politiker föra en dialog med oss medlemmar. Paula Bieler ! Det är inte klädsamt, att skita i mejl från oss medlemmar ! Du har betalt för att föra en dialog ! Bättring efterlyses !

 

Per-Arne Almgren
67 år och handikappad efter ett långt arbetsliv.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!