Ett samhälle som struntar i sina egna

publicerad 27 juni 2018
Bilden är illustrativ

Du är död. Min käre bror. Jag kunde inte hjälpa dig. Jag satt fast i USA.

Men jag trodde, att Du skulle få hjälp med en sådan enkel sak som färdtjänst. Du hade svår värk. Du kunde knappt gå. Du hade ett utförligt läkarintyg. Ändå fick Du ingen Färdtjänst. Du fick kryssa mellan parkbänkarna för att gå och handla mat i Högdalens Centrum. Det tog ”bara” fyra timmar. Synd, att socialkärringarna inte fick se detta. Socialen i Enskede Årsta Vantör är ett illa skött pastorat. Detta gäller även Färdtjänstnämnden.

Vittnesmålen om förnedring av sjuka gamla är många. Pensionärerna i mitt kvarter kommer alla, att rösta på SD. Det är inte så konstigt.

Personer som tillbringar nätterna på krogen, super och spelar bort hyrespengarna de fått av socialen, får ännu mera pengar. Utan att blinka. Vi andra ska fylla i femtielva blanketter och blir misstänkliggjorda.

Kära politiker. Ni har skapat ett samhälle där de som byggt upp samhället och betalat skatt blir körda på porten. Där lata, dagdrivare får hur mycket hjälp som helst. Inte undra på att Ni kommer att åka på en rejäl käftsmäll i valet i höst.

Unga friska män, utan asylskäl, ska stanna i sina länder och bidra till samhällsuppbyggnaden. Inte leva ett drönarliv i Sverige på vår bekostnad. Tack käre Hasse. Du var med och byggde upp kommunernas datasystem, men hos socialkärringarna kammade Du noll !

Frid över Ditt Ljusa Minne. Lill-Hasse. Jag saknar Dig så.
Dina sista stunder på jorden blev ett helvete.

 

Brorsan Per-Arne
Pol.mag.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!