Regeringsbildningen – en seger för Soros och hans springflicka Lööf

Gerorge Soros som med sin subversiva verksamhet stött på patrull i flera andra europeiska länder har dock i Sverige rönt framgång genom Annie Lööf och hennes centerparti i och med regeringsbildningen, skriver Hans Myrebro i denna krönika.

publicerad 30 januari 2019

Fyra månaders maktkamp i den politiska manegen är nu över och en segrare har utsetts. Denna maktkamp har ofta framställts som en föreställning i de stora aktörernas sandlåda. Men ack, det är värre än så. För första gången i vår politiska historia kan vi klart se avtrycken från en globalt verkande organisation driva igenom sin linje i ett svenskt regeringsmönster. George Soros med sin organisation Open Society har genom att använda en springflicka styrt regeringsbildningen.

Annie Lööf som träffat George Soros i olika sammanhang vid Trilaterala kommissionens möten samt vid Bilderberggruppens sammankomster höjer honom till skyarna som den som försvarar demokrati och öppenhet. Hon visar därmed öppet att hon är helt förd bakom ljuset.

I själva verket har denna Soros under de senaste fyrtio åren med hjälp av sin stora förmögenhet och som en del av ”the deep state” engagerat sig hårt att omstörta regimer i länder där USA ansåg sig ha ekonomiska och strategiska intressen. Detta skedde med början i Afghanistan 1979.

Den internationellt kände journalisten Neil Clark har…


Om skribenten:

Hans Myrebro är en pseudonym. Han har bland annat författat boken NATO – ett monster på katastrofkurs.

 


Liknande artiklar: