Dan Ahlmark är krönikör på Nya Dagbladet.

Han är även ekonomie licentiat samt har tagit jur.- och fil. kand. examina vid Stockholms Universitet.

Efter arbete i industrin och konsultföretag i Sverige och utlandet samt forskning vid Ekonomiska forskningsinstitutet vid Handelshögskolan startade Ahlmark ett konsultföretag 1980 med inriktning på affärsutveckling och konkurrensstrategi.

2017 gav han ut boken “Vakna upp! Dags att dö! – Libertarianism och den Civila Välfärdsstaten”.

Dan Ahlmark
Steget efter
Foto: Vignesh Moorthy/Unslpash

KrönikorMedvetet skapar kulturmarxismen disharmoni, fiendskap och ständiga konflikter mellan människor i syfte att nå sina ”goda” avsikter. Det skriver Dan Ahlmark i sin krönika.


Foto: World Economic Forum/CC BY-NC-SA 2.0

KrönikorMarxism, multinationella företagsjättar och globala politiska institutioner nyttjas för ultraglobalismens ändamål. Det skriver Dan Ahlmark i sin krönika.


Foto: Ricky Z/CC BY-NC-ND 2.0

KrönikorKulturmarxismens propaganda vädjar till det lägre medvetandets andliga kapitulation och angriper individen på ett djupt plan. Det skriver Dan Ahlmark.


Foto: Ted Eytan (CC BY-SA 2.0)

KrönikorFlera saker i det rapporterade amerikanska valresultatet bör väcka förvåning, skriver Dan Ahlmark.Foto: Geoff Livingston(CC BY-NC-ND 2.0)

KrönikorDet av allt att döma utbredda valfusket från demokratiskt håll utgör i praktiken ett försök till en statskupp. Det skriver Dan Ahlmark.


Foto: James Davies (CC BY-NC-SA 2.0)

KrönikorDan Ahlmark ställer några retoriska frågor till den som fallit för postmodernismens bedrägeri.


Foto: Victoria Pickering (CC BY-NC-ND 2.0)

KrönikorNågon systematisk rasism har inte kunnat konstateras bland vita poliser, även om individuella rasister självklart finns i en poliskår så stor som USA:s. Det skriver Dan Ahlmark.Foto: Ooznu (CC BY-SA 2.0)

KrönikorKulturmarxismens effektivaste politiska metod är att genom identitetspolitik på olika områden skapa falska eller överdrivna krav hos vissa personer och skuld hos andra. Det skriver Dan Ahlmark.