Debatt


Montage NyD: faksimil/SVT

”SVT bortom all räddning”

DebattPublic service ska vara av och för det svenska folket, inte av och för en liten klick vänsteraktivister, skriver Gustav Kasselstrand (AfS).


Foto: Gustave Deghilage (CC BY-NC-ND 2.0)

”En flerhövdad strategi mot gängkriminaliteten”

DebattGängkriminaliteten kommer inte att försvinna genom att förlita sig på att polisen löser problemen genom brottsbekämpning. Det skriver Alf Ronnby på NyD Debatt.


Foto: CGIAR System Organization (CC BY-NC-SA 2.0)

”Afrikas gröna revolution gav hunger”

DebattResultaten efter AGRA, Alliance for Green Revolution in Africa, är förödande enligt experter. Det skriver Hans Sternlycke.


Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet/Lutz Blohm/CC BY-SA 2.0

”Det finns starka skäl att agera”

DebattFörslaget om förarkort för vattenskoter är inte en felprioritering, skriver infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) i en replik på NyD Debatt.


Montage: NyD-Alicia Fagerving/CC BY-SA 3.0

”Sveriges Radio sprider falska nyheter”

DebattPublic service-journalistiken tycks fullkomligt sakna ryggrad, skriver representanter för Veidos hälsocenter på NyD Debatt.Montage: NyD-Tommi Bergman/CC BY-NC-SA 2.0

”Klimatalarmism finns inte i förorten”

DebattFörorten nämns aldrig av klimatalarmisterna och det finns goda skäl att fråga sig varför. Det skriver Petrit Latifi på NyD Debatt.


Foto: JeffreyJDavis/CC BY-NC-ND 2.0

”Paradigmskiftet”

DebattDe politiskt korrekta lögner som nu avslöjats förebådar ett paradigmskifte i horisonten. Det skriver Nils-Eric Hennix på NyD Debatt.