"De vaccinerede piger" heter dokumentären
© TV2Danmark

Danska TV2 visar dokumentär om flickor som fått sina liv förstörda efter HPV-vaccin

Publicerad 4 maj 2015, uppdaterad kl. 8:30

Alla har de samma bakgrund. De var friska unga flickor som fick allvarliga symtom en tid efter HPV-vaccineringen. Flickorna och deras familjer har fått kämpa mot myndigheterna som vägrat ge dem ett erkännande. Tre unga flickor ger sin berättelse i den nya dokumentären i danska TV2.

Totalt är det hundratals flickor som fått allvarliga symtom och sjukdomar en tid efter vaccineringen. Anmärkningsvärt är också hur många flickor som varit fysiskt högpresterande inom idrott innan vaccineringen som sedan fått stora svårigheter att överhuvudtaget klara sitt vardagliga liv. Flera som varit elitidrottande har fått sina karriärer förstörda.

Dokumentären vittnar också om hur den danska hälsovårdsmyndigheten påstår att de missat e-post som inkommit med varningar och orostecken. Myndigheten blev informerad om befarade kopplingar och uppmanades att inleda utredningar om allvarliga biverkningar.

Annons:


Myndigheten vägrade också att lämna ut kopior på den korrespondens som skett till myndigheten till danska TV2.

Gemensamt för alla flickorna är att de tagit livmoderhalscancersvaccinet Gardasil ifrån läkemedelsjätten Merck. Det är samma vaccin som introducerats i det svenska allmänna vaccinationsprogrammet.

Det är just kopplingen till mellan de sjukdomar flickorna utvecklat och vaccinet som är kontroversiell. På spel står kontrakt med läkemedelstillverkare värda miljontals kronor och stora skadeståndsprocesser och ett erkännande om vaccinprogrammets misslyckade om kopplingen kan bevisas, vilket skulle bli en stor knäck för industrin och uppfattningen om vacciners nytta.

I Sverige liksom i flera andra länder tvingades myndigheterna till slut erkänna skandalen där över 150 barn och ungdomar fick livslånga sömnsjukdomar efter massvaccineringen mot svininfluensa med vaccinet Pandemrix.

Dokumentären visar att en ny skandal kan vara på väg att uppdagas i och med HPV-vaccinets införande.

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

 • aba

  Det är svårt att känna annat än sorg efter att ha tittat på dokumentären om Gardasil-skadade flickor från Danmark.

  Man ger sken att dokumentären är inhemskproducerad av statlig TV men Dansk medias ägardominans ser ungefär likadan ut som i Sverige dvs influensen från totalitär toppstyrd global kontroll lyser igenom mycket starkt.

  Ögat måste vara tränat för att se igenom den emotionella delen som tittaren dock grips av. Flickornas lidande blir inte mindre av att läkarvetenskapen hymlar om vilka symtom det handlar om

  Det är för mig oförståeligt att man inom Dansk läkarvetenskap inte vet vad autoimmuna biverkningar betyder. Detta är ett begrepp som vaccintillverkningsindustrin använder sig av när man redogör för biverkningar. De senaste studierna gällande Gardasil omfattar dock inte de autoimmuna reaktioner som vaccindrabbade kan drabbas av. Därför kablar man ut resultat som är baserade på bias och helt falska om man skall uttrycka sig kort och koncist.

  Man lyfter upp skräcken för livmoderhalscancer och präntar in densamma gång på gång under programmet och låter även Dr Brinth poängtera hur bra och nödvändigt det är med HPV-vaccinet Gardasil. (Inte en enda gång nämns att HPV-infektioner oftast läks ut spontant inom 2 år.)

  POTS-diagnosen lyfts fram som tröst för de drabbade i Danmark att identifiera hela sin sjukdomsbild med.

  Visst har de drabbade flickorna fått sina minuter i rampljuset genom dokumentären men den är i stort inget annat än en privatfinansierad reklamfilm för HPV-vaccinet Gardasil.

  Situationen i Sverige ter sig likadan som i Danmark där föräldrar till Gardasil-skadade flickor slussas runt och de drabbade får varken hjälp eller vård.

  Merck lanserar dessutom en ersättningsprodukt till Gardasil som heter Silgard vilken inte omfattas av läkemedelsförsäkringen och lanseras av Merck Sharp & Dohme Cyprus Limited

  http://www.fass.se/LIF/product?12&userType=2&nplId=20060401000010&docType=3

  (man inte har någon bipacksedel till Silgard)

  Merck Sharp & Dohme Cyprus Limited finns inte med här
  http://lff.se/om-lakemedelsforsakringen/delagare-i-lff/

  Konsumenten vilseleds däremot att tro att det är ett svenskt företag som ligger bakom produkten när den marknadsförs:

  Konsumenten vilseleds däremot att tro att det är ett svenskt företag som ligger bakom produkten när den marknadsförs:

  https://www.apoteket.se/produkt/silgard-injektionsvatska-suspension-forfylld-spruta-05-ml-(-tva-nalar-utan-nalskydd-)-forfylld-spruta-paranova-254951/

  Karolinska Universitetssjukhuset – medverkande i tillverkarens sk studier – är tätt knutet till

  Karolinska Universitetssjukhuset – medverkande i tillverkarens sk studier – är tätt knutet till

  https://www.clinicaltrials.gov/

  genom Mercks dotterföretag

  http://msd.se/forskning/

  http://msd.se/om-oss/

  Genom att investera miljarder i statlig vård/forskning kontrollerar privata företag också utbudet till patienter/medborgare.

  För mig är det mycket transparent vem som ligger bakom dokumentären.

  Privata läkemedelsföretag försöker genom dylik mediauppmärksamhet att styra över vården att omfatta de skador som deras egna produkter de facto kan ge.

  På så sätt utnyttjas den sovande massan maximalt. Både genom att konsumera/injicera de skadliga produkterna och självfinansiera eventuella biverkningar via skattsedeln då Gardasil ingår i barnvaccinationsprogrammet.

  Det är en mycket smart affärsidé som är implementerad även inom andra branscher vars grunder är baserade på E Bernays 1929 års utgåva av Propaganda.

   

   

   

   

 • xmaverickx

  Läkemedelsföretagen!!!??? Ena satans massmördare, och detsamma gäller dem som har intressen i dem, bland andra “filantropen” Bill och Melinda Gates!

  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/medierna-ignorerar-dodsfall-orsakade-av-vaccin-och-vet-inte-att-asknedslag-dodade-fler-an-masslingen-redan-pa-1930-talet/

  https://www.youtube.com/watch?v=vu7Fbpjkmiw

 • Gun Nordström

  23.7.2015 införd nyhet på youtube av Professor Doom: Explosive The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing

 • Pingback: Hans Sternlycke: Vetenskap och Folkbildning utsatt för sin egen medicin - Nya Dagbladet()

 • Pingback: Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent? | Snabba nyheter()

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend