Pandemiöverdrifterna

Kanadensisk läkare sågar mediabilden av coronakrisen

publicerad 18 januari 2021
Ankaret Jeannette Rochern med Dr. Stephen Malthouse.

Den kanadensiske läkaren Dr. Stephen Malthouse sågar medias förljugna rapportering av coronapandemin, som han menar i verkligheten sedan länge är över. Han pekar på att skenet av en förment pandemi nu främst upprätthålls med hjälp av falska testsvar från de ytterst olämpliga PCR-tester som används för diagnosticering, och att coronakrisen i praktiken snarare kommit att bli ett medel för inkompetenta och korrupta makthavare att stävja medborgerliga fri- och rättigheter på ett ytterst oroväckande sätt.

Dr. Stephen Malthouse är familjeläkare i British Columbia, Kanada, sedan över 40 år och medlem i College of Physicians and Surgeons i British Columbia sedan 1978.

I november 2020 skrev Malthouse ett öppet brev till Dr. Bonnie Henry, British Colombias hälsochef, med oro över regeringens tillvägagångssätt för att ”räta ut kurvan” för covid-19.
Han menar i brevet att tillvägagångssätten som invånarna tvingas till gjort mer skada än nytta och att pandemin enligt epidemiologiska bevis är över – samt att ingen andra våg kommer att inträffa i verkligheten. Malthouse fick dock inget…


 


Liknande artiklar: