Israelisk frihetsaktivist vädjar om hjälp: ”De har skapat ett medicinskt apartheid”

Coronarepressionen

publicerad 9 mars 2021
- av Isac Boman
Ilana Rachel vädjar om hjälp för att stoppa den medicinska tyrannin som Israel ligger i framkant med.

I ett desperat uttalande berättar den israeliska frihetsaktivisten och politikern Ilana Rachel om hur Israel infört vad hon kallar för ”medicinskt apartheid”, där vaccinationskritiker förtrycks och tystas med en coronarepression som nu pressar den israeliska befolkningen att ta de kontroversiella injektionerna om de inte helt vill stå utanför samhället.

Rachel är en politisk aktivist och talesperson för det nystartade politiska partiet Rappeh (ung. ”för hälsa” på hebreiska) som har som målsättning att ta sig in i det israeliska parlamentet i det kommande valet och stoppa landets mycket hårda coronarepression, men den israeliska regimen gör allt i sin makt för att detta inte ska bli verklighet.

– De censurerar oss. De attackerar oss och låter oss inte få någon uppmärksamhet i medierna. De drog in vår partiledares läkarlicens och de har tagit bort våra Facebook-konton. Nu tillåter de inte ens medier att skriva om oss. Vi ber därför alla internationellt oavsett var ni är att lyfta fram det vi säger. Vi har en fruktansvärd situation här, säger Rachel.

Hon berättar vidare om hur sextonåringar i landet inte ens tillåts slutföra sina examinationer om de inte har vaccinerat sig och hur ett ”grönt pass” har tagits fram där halva landets befolkningen inte längre tillåts besöka teatrar, biografer och köpcentrum om de inte går med på att ta det kontroversiella covidvaccinet.

– De har skapat ett medicinskt apartheid, konstaterar hon.

Rachel uttrycker även förfäran över att den israeliska regimen just godkänt att människors privata medicinska historik ska skickas ut till kommunerna så att dessa kan hålla koll på vem som vaccinerat sig och vem som inte har det – något som Nya Dagbladet rapporterade om förra veckan.

Vidare förklarar hon om hur israeler som varit ute och rest nu måste bära särskilda armband offentligt för att visa att de varit utanför landet och vädjar efter hjälp att stoppa den vansinniga samhällsutvecklingen.

– Om jag stannar och tänker på det så börjar jag att gråta. Vi kommer att fortsätt att slåss så mycket vi kan, men vi behöver allas hjälp eftersom det som händer här kommer att hända överallt… Vi slåss för oss själva och för hela världen men vi behöver all hjälp vi kan få, avslutar hon.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.