Coronarepressionen

Ny dokumentärfilm om proteströrelsen mot coronarepressionen

publicerad 6 december 2020
coronarestriktioner
Den tyske läkaren Heiko Schöning under sitt framförande i Kungsträdgården.

Medieproduktionsbolaget Oracle Films har släppt en ny dokumentär om manifestationen mot coronarepressionen i Kungsträdgården. Filmen innehåller även intervjuer och filmmaterial från det nybildade World Freedom Alliance (WFA) som arrangerade manifestationen.

Bland dem som höll tal i Kungsträdgården fanns immunologen och molekylärbiologen Doles Cahill som förde fram att coronarestriktionerna är en attack mot mänskligheten och är helt onödvändiga för att skydda vår hälsa. Flera av talarna påtalade att det inte handlar om att skydda människan mot något virus, utan att ta ifrån folket deras rättigheter och gynna ekonomiska intressen som vill omforma det ekonomiska systemet och i förlängningen hela samhället.

Rörelsen har knutit till sig flera politiker från nystartade partier och småpartier som funnits några år – däribland till exempel Folkpartiet JFK21 från Danmark, med den förre detta investmentbankiren Mads Palsvig som ledare. Palsvig och hans parti har varit drivande i att stoppa drakoniska lagar i Danmark som den föreslagna epidemilagen – som i sina första förslag innehöll möjlighet för myndigheter att tvångsvaccinera danska medborgare. De har gemensamt att de…Några av nyckelmedlemmarna i World Freedom Alliance:

  • Ordförande – Dolores Cahill, Irland, professor i molekylär biologi och immunologi.
  • Vice ordförande – Heiko Schöning, Tyskland, läkare och grundare av ACU2020.org
  • Talesperson – Maneka Helleberg, Sverige, ordförande av People’s Court.
  • Juridisk rådgivare – Martin Byrne, Irland, advokat och jurist vid Högsta domstolen i Dublin.
  • Kassör – Mads Palsvig, Danmark, ordförande för partiet JFK21, före detta investmentbanker.
  • Generalsekreterare – Lisa Renberg, Sverige, marknadschef.

 


Liknande artiklar: