NyD Debatt

”Dags att sätta stopp för oetiska tvångsvaccinationer”

publicerad 19 augusti 2017
Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Det har väl knappast undgått någon att vaccinhetsen trappas upp runtomkring oss. Jakten på vaccinkritikerna har eskalerat märkbart under det senaste året. Förra sommaren skrev jag en sammanfattande artikel om gammelmedias och politikernas systematiska smutskastning av vaccinkritiker här i Finland. Sedan dess har tvångsvaccination av finsk vårdpersonal klubbats igenom. Nu är det Italien som har drabbats av vanvett och infört obligatorisk vaccination med tio vacciner till alla barn. Det är dags för oss alla att sätta stopp för vansinnet!

Det är få som känner till att många av Europas länder tillämpar tvångsvaccination, trots att det strider mot en hel rad lagar och konventioner. Våra myndigheter begår brott mitt framför ögonen på oss hela tiden, och vi bara låter det ske. Nu har Italien fattat beslutet som kommer att tvinga alla barn att ta emot 10 vacciner för att få gå i dagis och skola. Föräldrar som inte blint lyder bestraffas med kraftiga böter, och riskerar dessutom att förlora vårdnaden om sina barn.

Ja, ni läste rätt. Kan ni fatta? Italien! Vi pratar inte Turkmenistan eller Nordkorea. Vi pratar ett EU-land, som dessutom tjänar som det ledande landet i Global Health Security Agenda. Det betyder att Italien är ett föregångsland, som andra EU-länder förväntas efterlikna i hälso- och vaccinfrågor.

Både Sverige och Finland motionerar om tvångsvaccination av barn, och i skymundan görs små lagändringar som ska göra det lättare att introducera tvångsvaccination. Under alla dessa år som jag har engagerat mig i vaccinfrågan, har folk oroligt frågat mig om jag tror att det blir obligatorisk vaccination här i Finland och Sverige. Och jag har svarat: ”Nej det gör jag inte, det kan inte gå så långt.” Och jag står fast vid mina ord, men tro mig – vi kan inte bara sitta och vänta och hoppas på det bästa. Vi måste agera, och det nu! För annars kommer sannerligen mardrömmen att bli verklighet.

European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV) har startat en utmärkt namninsamling för att stoppa medicinsk tvångsbehandling av barn i Europa. Petitionen är mycket professionellt utformad, och innehåller utdrag ur en mängd olika stadgar och konventioner som är gällande i Europa. Dessa utdrag visar på ett solklart sätt att tvångsvaccination är fullständigt olagligt.

Bryssel har lovat att ta upp frågan om tvångsvaccination om de får en miljon underskrifter från minst sju EU-länder. En miljon, hörni! Det kan för sjutton gubbar inte vara så svårt att samla ihop en miljon namn då vi har hela EU som område! Detta är nämligen inte en fråga om vaccination. Det handlar inte om det gamla vanliga; ska man vaccinera eller inte. Det handlar om vem som har rätten att bestämma över våra barn! Ska vi föräldrar ha rätten att fatta beslut om våra barns hälsa, eller ska vi underkasta oss den industri som tjänar multum på att vaccinera barnen?

Jag vet att den stora massan tror på vacciner. Men vill den stora massan överlåta sina barn till industrin? NHF Sweden har sett till att det ligger en svensk översättning tillgänglig, vilket betyder att petitionen nu finns på hela tio olika språk! Jag tänker igen: tio språk, hela EU, en miljon. Piece of cake! Men inte utan er hjälp.

Tillsammans är vi starka. Tillsammans kan vi slå oss fria från det strypgrepp som läkemedelsindustrin håller oss fast i. Jag vet att det går!

 

Linda Karlström
chefredaktör på Vaccin.me


Om skribenten

Linda Karlström bor i finlandssvenska Österbotten och har engagerat sig i vaccinfrågan sedan hennes äldsta barn skadades allvarligt av vaccin för 10 år sedan. Linda håller föreläsningar om risker med vacciner och driver också sajten vaccin.me.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!