To Live and Die in L.A.

Den klassiska tjuv- och polisfilmen "To Live and Die in L.A" bjuder än idag på ett mångfacetterat och spännande, vibrerande, stekhett och actionfyllt thrillerdrama. Och en biljakt som slår allt du tidigare sett.

publicerad 12 juni 2021
To Live and Die in L.A
Richard Chance spelas av William Petersen.

Actionfilmer och thrillers på temat tjuv och polis, är bland filmbranschens vanligaste och mest använda genrer. Att producera film med handlingen baserad i den undre världen slutar tydligen aldrig att attrahera åskådaren. Det har producerats åtskilliga bra alster genom åren och ett antal exceptionellt bra. En av de allra bästa i genren är William Friedkins To Live and Die in L.A. På min lista kvalificerar den sig odiskutabelt in på topp tre. Ett mångfacetterat och oerhört spännande, vibrerande, stekhett och…

To Live and Die in L.A (Änglarnas stad - Los Angeles) är en amerikansk långfilm från 1985 i regi av William Friedkin. Filmen är baserad på en bok av den tidigare secret service-agenten Gerald Petievich, som också var med och skrev manuset. Filmen har vunnit två "Stuntman Award" samt en "Audience Award" .

 


Liknande artiklar: