Feministattacken i Toronto visar på en eskalerande intolerans

publicerad 10 oktober 2018

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Tonläget mot människor som kan uppfattas vara oliktänkande förvärras i hela Västvärlden. Vad som anses socialt accepterat förflyttas kontinuerligt och samhällsnormer grundade i extrema vänsterideologier och 68-rörelsen genomsyrar i allt högre grad vårt offentliga samhälle.

I slutet av september samlades deltagare i Toronto för att delta i protestevenemanget Life Chain. Under protestaktionen dök det upp en grupp av vänsterextremister och feminister som provocerade deltagarna och vandaliserade plakat med budskap mot abort. En kvinnlig deltagare som gick fram för att ifrågasätta agerandet och inledde en konversation med en av de manliga feministerna, blev plötsligt hoppsparkad av mannen när hon lugnt redogör för sin ståndpunkt i abortfrågan. Händelsen som NyD rapporterade om fångades på film.

Attacken är ingen isolerad företeelse. I de nya minoritetsgrupperna odlas en känsla av utsatthet och maktlöshet.

Resultatet är ett växande hat och intolerans mot det traditionella samhället där individer ifrån minoritetsgrupperna allt oftare tar sig rätten att utöva våld mot andra oliktänkande. I praktiken är dessa minoriteter inte heller maktlösa, utan uppbackade av mäktiga politiska instanser som EU, resursstarka antidiskrimineringsgrupper och mainstreammedier.

Det positiva är att dessa sociala rättvisegruppers rätta ansikte börjar nå den breda allmänheten och att stödet till dem till slut kommer att bli ohållbart att försvara.

 

Nya Dagbladet

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!