Sprid livsviktig information till andra länder om medel mot coronaviruset

publicerad 29 mars 2020

  Sjukvårdsinrättningar runt om i Europa står helt handfallna inför viruset som nu skördar tusentals européers liv varje dag. Det är av yttersta vikt att information om de metoder som potentiellt kan rädda tiotusentals liv nu når myndigheter och allmänheten i de mest utsatta länderna, däribland Italien och Spanien. Vi ber nu om hjälp ifrån er läsare att förmedla denna information till södra Europa.

  Har du bekanta i Spanien, Italien eller något annat land som är hårt drabbat av viruset - sprid informationen direkt till dem via alla tillgängliga kanaler såsom telefon, e-post, sociala medier etc.

  Det är också av vikt att försöka nå myndigheterna med denna information likväl som enskilda läkare och annan vårdpersonal som enskilt kan använda medlen och metoderna för att rädda liv på privatkliniker och andra institutioner.
  Sätts kolloidalt silver och intravenöst C-vitamin in på prov systematiskt, om än i liten skala, skulle utfallet kunna bli så tydligt att det inte går att ignorera behandlingsmetoderna och därmed öka chansen att medlen sedan kan sättas in på bred front för att rädda liv i kampen mot viruset.

  Världshälsoorganisationen, WHO, känner sannolikt till de icke patenterbara medlen och väljer troligtvis att inte agera på vetskapen om dem på grund av kopplingar till läkemedelsindustrin, som jämte krigsindustrin är den mäktigaste i världen. Att det förekommer korruption inom WHO är sedan tidigare känt. Av detta skäl måste informationen komma in i sjukvården "nedifrån" innan ordination kan komma uppifrån organisationerna.

   

  Följande engelskspråkiga information kan med fördel spridas:

  Colloidal silver can save tens of thousands of lives - Nya Dagbladet
  https://nyadagbladet.se/analys/colloidal-silver-can-save-tens-of-thousands-of-lives/

  China fights coronavirus with collidal silver - Delaware Online
  https://eu.delawareonline.com/story/news/2020/02/10/delaware-companys-disinfectant-equipment-headed-china-fight-coronavirus/4690454002/

  Hospital treatment of COVID-19 with high-dose Vit C - Richard Cheng
  https://youtu.be/54D62zap67c

  New York hospitals are treating coronavirus patients with high dosages of VITAMIN C after promising results from China - Daily Mail
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8149191/New-York-hospitals-treating-corona-patients-6000-milligrams-VITAMIN-C.html

   

  Tack för din hjälp!


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!