Paris-attackerna: “Ett resultat av pådriven globalisering”

Den irländske journalisten och författaren Gearoid O´Colmain menar att terrorattentat som det i Paris är konsekvensen av en globaliseringspolitik och att den egentliga orsaken är den globaliseringsstrategi som västmakter, inte minst USA och Israel, drivit på genom sin härska och söndra-taktik. "Frankrike har ingen egen utrikespolitik, de har gjort vad Washington har bett dem att göra."

publicerad 19 november 2015
- av Markus Andersson

Vinna eller försvinna för Nordens viktigaste dagstidning!


96 450 kr av 100 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


O´Colmain intervjuades under helgen efter attentaten i Paris om terrorismens orsaker och verkningar.

– Mäktiga globalister driver en form av nykolonialism som syftar till att splittra och härska både Europas, Mellanöstern och Afrikas befolkningar med syfte att de ska böja sig för en global makt som egentligen inte tjänar deras intressen, sade han i intervjun med RT International.

O´Colmain menar att det inte pågår något verkligt krig mot terrorismen, utan att terrorgrupper i själva verket understödjs och istället används för att störta regeringar som inte stöttar den amerikansk-israeliska makthegemonin.

– Dessa terrorgrupper har finansierats av västerländska underrättelseorganisationer, betonar han och hänvisar till dokument ifrån den amerikanska underrättelsetjänsten där man medgett att ISIS var den amerikanska militärens skapelse.

“Intellektuell terrorism” breder ut sig
Även i Frankrike finns det en tendens i samhällsdebatten att rikta in sig på dissidenter och även där finns det en djup oro för att alternativa medier växer. O´Colmain menar att det finns en utveckling mot “intellektuell terrorism” där fritänkande människor som vågar dra andra slutsatser av de skeenden vi ser hängs ut och han vittnar om lärare som fått sparken för att de dragit en paralleller mellan Frankrikes utrikespolitik och terrorism.

Globalisering som vapen
O´Colmain avslutar intervjun med att betona hur de stora flyktingströmmarna är offer för globaliseringen, men att dessa människor också används som vapen av globalister.

– Man drar nytta av globaliseringens konsekvenser för att ytterligare driva på globaliseringen.

Ovanpå allt detta så har Ryssland kraftigt försvagat IS i Syrien och nu kommer deras krigare hit som flyktingar och destabiliserar Europa, tillägger O´Colmain som menar att de flesta Europeiska länderna inte varit intresserade av att urskilja vilka som är riktiga flyktingar utan låtit portarna stått helt öppna utan kontroller. Samtidigt har man demoniserat exempelvis Ungern som är ett av få länder som protesterat mot att låta detta ske.

 

Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!