Rand Paul: Davos-eliten vill ha en världsregering

Globalismens framfart

publicerad 5 juni 2022
- av Isac Boman
Rand Paul gillar inte den globalistiska maktkoncentrationen.

World Economic Forum i Davos samlar många av världens allra mest inflytelserika aktörer inom olika sektorer av samhället. Den libertarianske senatorn Rand Paul är dock ingen anhängare av maktnätverket som han nu öppet varnar för då han anser att man vill införa ett totalitärt globalt styre där människors friheter och integritet är ett minne blott.

WEF-bossen och globalisten Klaus Schwab har tidigare skrutit om att hans adepter ”penetrerat” flera länders regeringar och skaffat inflytande över dessa. Rand Paul konstaterar att det är extremt illavarslande att det inflytelserika nätverket underminerar nationernas självbestämmande och demokrati och skapar ett samhälle där världen i praktiken istället styrs av en icke folkvald härskarklass.

– Den stora faran här, som är allvarligare än deras tramsiga omsorg om klimatavtryck, är detta; se hur dålig en regering är i ett land där du får rösta på dessa människor. Detta skulle istället vara en regering, en världsregering där du inte får rösta på någon. Detta är allas värsta mardröm, konstaterar han i Fox News.

– Kan du tänka dig en envärldsbyråkrati med den här eliten och deras privatflygplan som styr vårt land och vi får inte ens rösta? Jag är extremt mycket emot det här.

Paul konstaterar vidare att personer som lyft fram elitens planer på att skapa en världsregering tidigare brukat avfärdas som konspirationsteoretiker – men att WEF verkligen vill skapa just en världsregering och att detta är något som återfinns i deras uppdragsbeskrivning.

De pratar om detta vid varje möte. Det är vad de arbetar för… En brist på suveränitet innebär en brist på frihet, det innebär bristande lyhördhet och det går emot precis allt som vårt land står för, fortsätter han.

 

 

Den frispråkige senatorn menar vidare att den globalistiska eliten inte bryr sig ett dugg om medborgarnas integritet eller privatliv och vill övervaka dessa på alla sätt de kan. Han pekar också på att vid nästa pandemi vill Världshälsoorganisationen (WHO) ha internationella regler och riktlinjer när det kommer till vaccin, social distansering eller maskbärande och att detta inte längre ska avgöras av de nationella regeringarna.

– Det blir ett internationellt mandat där de faktiskt vill övervaka alla med en QR-kod… När de pratar om de här sakerna så bryr de sig överhuvudtaget inte om människors integritet, konstaterar Paul.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!