Samsung: Stäng av din Galaxy Note 7

publicerad 13 september 2016
Samsung Galaxy Note 7

Sedan Samsung Galaxy Note 7 släpptes i början av september har det förekommit rapporter om mobilbatterier som fattat eld. Nu vill Samsung att alla Galaxy Note 7-ägare stänger av och lämnar in telefonen.

Samsung Galaxy Note 7 har hyllats av kritiker som en av Samsungs bästa smartphones hittills. Men Galaxy Note 7 har ett problem som överskuggar de positiva recensionerna – ett mobilbatteri som fattar eld.

I förra veckan gick uppmanade den amerikanska luftfartsmyndigheten FAA och flygbolaget SAS flygresenärer att inte checka in Galaxy Note 7 på grund av risken för explosioner.

Nu går Samsung ut med en uppmaning om att alla Galaxy Note 7-ägare omedelbart ska stänga av och lämna in telefonen, skriver TIME.

Problemen med Galaxy Note 7 har slagit hårt mot Samsungs aktie som föll med 6,3 procent efter att mobiltillverkaren uppmanade konsumenterna att lämna in Galaxy Note 7.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


166 870 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.