Inrikes

Tre knivrån i Malmö under lördagsnatten

Under lördagsnatten ägde tre knivrån rum i Malmöstadsdelen Husie inom loppet av en timme. Möjligtvis kan det röra sig om samma gärningsman.

Det första rånet skedde strax innan 03-tiden på Karolingatan. En man i 40-årsåldern blev knivrånad och bestulen på sin mobiltelefon. Han blev även knivhuggen och fick föras till sjukhus med ambulans. Hans skador ska dock vara lindriga.
Omkring en halvtimme senare blev två tonåringar, en pojke och en flicka, rånade på Agnesfridsvägen. Rånaren, en ensam person med kniv, tillgrep flickans mobiltelefon.

Strax innan 04-tiden blev en man rånad på Västra Skrävlingevägen. Även denna gång var gärningsmannen en ensam rånare med kniv.

Ingen är gripen i nuläget och polisen har inte gått ut med något signalement.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • knivrån
  • Malmö