Inrikes

Polisen utsatta för äggkastning i Malmö

Arkivbild

När polisen tidigare i veckan åkte ut på ett larm om en skottlossning i en lägenhet i Malmö blev de utsatta för äggkastning från andra lägenheter i området.

Det var sent under måndagskvällen som polisen i Skåne fick in ett larm om en skottlossning i en lägenhet på Östra Farmvägen i Malmö. I polisens händelserapport står det att flera personer ska ha befunnit sig i bostaden “då okända personer kommit in och avlossat skott”.
Enligt uppgifter ska den första polispatrullen som kom till platsen ha blivit utsatt för äggkastning, som kastades från fönster av andra hyresgäster i fastigheten. Äggen ska ha träffat poliserna men ingen ska ha blivit skadad.

Platsen spärrades av och tekniker och vapenhund skickades till området. Senare under natten kom polisen fram till att det med största sannolikhet rörde sig om ett rån som resulterade i skottlossning och händelsen rubriceras som grovt rån, grovt vapenbrott samt framkallande av fara för annan.

Ingen har ännu gripits misstänkt för brottet.

Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • brott
  • Polisen