Inrikes

91-åring rånad i Malmö

Under tisdagen utsattes en 91-årig man i Malmö för stöld i sitt hem. Två kvinnor, som påstod sig komma från hemtjänsten, lurade sig in hos mannen och stal kontanter.

Kvinnorna, som sade sig vara från hemtjänsten, påstod att de skulle undersöka mannen. Efter att de lämnat mannens hem så kunde man konstatera att de stulit kontanter, uppger polisen på sin hemsida.

Kvinnorna beskrivs som mörkt klädda, i åldern 45-50 år. En av kvinnorna ska haft någon form av bricka hängandes runt halsen.

Liknande artiklar

Ytterligare ett åldringsbrott i Eskilstuna Under tisdagskvällen ägde ytterligare ett åldringsbrott rum i Eskilstuna. Så sent som i fredags blev en 96-årig kvinna b...
Brutalt åldringsbrott i Eskilstuna En 96-årig kvinna blev brutalt rånad i sitt hem i Eskilstuna under fredagen. En yngre kvinna lurade sig in i bostaden...
Kvinna i 60-årsåldern brutalt rånad i sitt hem av ... Under tisdagsmorgonen blev en kvinna i Södra Ämterud angripen i sin bostad. Hon blev uppryckt ur sängen och bakbunden på...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!