Inrikes

91-åring rånad i Malmö

Under tisdagen utsattes en 91-årig man i Malmö för stöld i sitt hem. Två kvinnor, som påstod sig komma från hemtjänsten, lurade sig in hos mannen och stal kontanter.

Kvinnorna, som sade sig vara från hemtjänsten, påstod att de skulle undersöka mannen. Efter att de lämnat mannens hem så kunde man konstatera att de stulit kontanter, uppger polisen på sin hemsida.

Kvinnorna beskrivs som mörkt klädda, i åldern 45-50 år. En av kvinnorna ska haft någon form av bricka hängandes runt halsen.

Liknande artiklar

Fyra misstänkta våldtäkter under natten Polisen utreder fyra misstänkta våldtäkter i Stockholm och Sundsvall under natten till lördagen. Tre av de fyra misst...
Fräckt åldringsbrott i Borås Under måndagskvällen blev en 85-årig kvinna bestulen i sitt hem. Vid 19:15-tiden knackade gärningsmannen på hos kvinn...
Åldringsbrott i Örebro – trängde sig in i lägenhet... Strax innan halv nio-tiden på tisdagen trängde sig en man in i en lägenhet i Vivalla i Örebro. Mannen knuffade de boende...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!