Aftonbladet halverar nöjesredaktionen

publicerad 29 maj 2018

Aftonbladet varslar 15 tjänster i samband med en omorganisering. Detta innebär bland annat att antalet anställda vid nöjesredaktionen kommer att halveras.

Tidigare i år meddelade Aftonbladet att man varslat nio tjänster på printsidan. Nu genomför tidningen, under ledning av den nya chefredaktören Lena K Samuelsson, en omorganisering vilket innebär att 15 anställda varslas.

För tidningens nöjesredaktion blir omorganiseringen noterbar då antalet anställda på redaktionen halveras från 17 till 8 tjänster.
Vi bygger nu en helt ny organisation som inte går att jämföra rakt av med hur det var förut. Vi går från en organisation med många små enheter till en större integrerad nyhetsorganisation, det är i första hand i samband med det vi tagit bort ett antal tjänster, säger chefredaktören Lena K Samuelsson till Resumé.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!