pentagon

publicerad 26 augusti 2013

030926-F-2828D-062
Washington, D.C. (Sep. 26, 2003) — This aerial view of the river entrance of the Pentagon shows some of the ongoing renovation that will continue for several more years. The renovation of wedges 2-5 involves four million square feet of space in the Pentagon. The project brings all remaining un-renovated areas of the building into compliance with modern building, life safety, ADA and fire codes. Work includes removal of all hazardous materials, replacement of all building systems, addition of new elevators and escalators to improve vertical circulation, and installation of new security and telecommunications systems. Renovated spaces will be modern, efficient, and flexible. The project is on an accelerated schedule for completion in December 2010, four years sooner than originally planned. DoD photo by Tech. Sgt. Andy Dunaway. (RELEASED)

Annons:






Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.