G20-mötet i Hamburg

Minst 76 poliser skadade i G20-protester

Tusentals vänsterextremister samlades på Hamburgs gator

USA:s president Donald Trump och hans ryske motpart Vladimir Putin ska under fredagen träffas för första gången vid G20-mötet i Hamburg. Men under natten till fredagen var det våldsamma protester i Hamburg och minst 76 poliser ska ha skadats.

G20-mötet i tyska Hamburg kommer pågå under fredagen och lördagen, men redan under torsdagen inträffade upplopp från tusentals vänsterextremister på Hamburgs gator. Minst 76 poliser skadades i upploppen, rapporterar Sky News.

I förorter runt Hamburg rapporterar bland annat Ikea att man fått sitt varuhus stormat av demonstranterna, rapporterar SVT.

Liknande artiklar

Bankchef positiv till nordisk union Den nordiska chefen för en europeisk storbank talar sig varm för en nordisk union, som han menar skulle bli en betydande...
Vänsterextremister döms till fängelse för upploppe... Sju personer dömdes idag till fängelse för att ha deltagit i de våldsamma upploppen i Göteborg den 30 september. Göte...
Över 500 har anmält brott efter händelserna i Köln... I Köln ökar brottsanmälningarna efter oroligheterna under nyårsfirandet. Bara fram till i söndags hade polisen i Köln ta...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!