Kardinal: ”Massmigrationen handlar om att krossa nationerna”

Befolkningsutbytet i Väst

publicerad 8 december 2023
- av Jan Sundstedt
Gerhard Müller skräder inte i orden när han talar om syftet med migrationen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den tyske kardinalen Gerhard Müller menar att globalister använder massmigration för att förstöra länders nationella identitet och att eliten genom att normalisera aborter samt eutanasi ”genomför folkmord” då de anser att jorden är överbefolkad.

I en intervju med LifeSiteNews talade Müller om ideologierna bakom globalismen och dess mycket allvarliga konsekvenser.

– Massinvandring handlar inte om att hjälpa människor utan om att krossa den nationella identiteten. De säger att nationell identitet är nationalism, vilket har orsakat alla krig, så de säger att de är emot nationalism, men de är egentligen emot nationen.

– Om nationalism är orsaken till krig måste vi fråga oss vem som finansierar krigen och vilka intressen som ligger bakom. De vill att alla ska vara helt isolerade och inte sammanlänkade av språk, kultur, familjeband eller ett hemland där man känner sig hemma, fortsatte han.

Kardinalen menar vidare att dessa fientliga aktörer vill att alla ska vara ”utan kulturella och religiösa rötter och identitet” och menar att eliterna begår ”folkmord” genom att främja aborter och eutanasi.

“Offer framställs som förövare”

Enligt Müller anser eliten att jorden är överbefolkad och att mänskligheten skadar klimatet – och att de därför försöker normalisera aborter och eutanasi som en del av ett ”utrotningsprogram”.

– Och samtidigt kallas alla som kritiserar detta för nazister av dem som själva främjar den mordiska nazistiska ideologin ‘makt ger rätt’… Det folkmord som nu genomförs skyddas genom propaganda genom att likställa dess kritiker med de människor som begick folkmordet i det förflutna, tillade kardinalen.

– Förvrängningen av deras logik är att framställa offren som förövarna. Vad är avfolkningsprogrammet annat än en plan för att minska antalet människor genom våld?

Kardinalen menar vidare att just epitetet ”nazist” mycket ofta används som ett sätt att förtrycka oliktänkande och är vidare av uppfattningen att globalisterna ser positivt på att självmordsfrekvensen bland unga människor ökar över hela världen – eftersom även detta leder till en befolkningsminskning.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!