Bill Gates sjuk i covid

publicerad 12 maj 2022
- av Isac Boman

Globalisten och mångmiljardären Bill Gates har länge varit en av världens mest framträdande vaccinlobbyister. Nu uppger han själv att han insjuknat i covid – trots att han tagit såväl vaccinen som ”påfyllnadsdoserna”.

I ett inlägg på Twitter skriver Gates att han upplever relativt milda symptom och att han testat positivt för covid-19. Han berättar också att han nu isolerar sig ”tills han är frisk igen”.

Gates medger vidare att han är mycket privilegierad som har tillgång till testning och ”fantastisk sjukvård”. Han betonar samtidigt också att han är ”lyckligt lottad” som har tagit samtliga vaccindoser.

Mångmiljardären har sedan coronakrisens början lagt cirka 1,75 miljarder dollar av sin egen förmögenhet på massvaccinationskampanjer runt om i världen och även om han medgivit att covid-19 inte längre är en särskilt farlig sjukdom så hävdar han att världen snart kommer drabbas av en ny ”pandemi”.

– Det finns många sjukdomar där ute. Vi kommer att uppleva en ny pandemi. Det kommer vara en annan patogen nästa gång.

Inför denna pandemi måste man enligt Gates säkerställa att hela världens befolkning kan injiceras med två vaccindoser ”på mycket kort tid”.

Enligt uppgifter från den politiska oppositionen i Nigeria har Bill Gates organisation också tidigare försökt muta landets regering för att dessa skulle klubba igenom en lag som möjliggjorde obligatoriska massvaccinationer. Detta förnekas dock av de utpekade.

För att vara tydliga så har vår organisation inte erbjudit någon finansiell ersättning till någon medlem i Nigerias lagstiftande råd för att klubba igenom lagförslaget. Vi har inte heller erbjudit några bidrag till organisationer i Nigeria som har kopplingar till desamma, hävdar Bill och Melinda Gates Foundations nigerianske representant.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.