V75 – Spelformen som kan förändra livet

publicerad 12 juni 2023

Under pågående inflation så är det fler än vanligt som drömmer om den ekonomiska friheten som skulle förändra livet. Denna frihet är dock inget som växer på träd, och något som är väldigt svår att komma åt. År 2010 kom någon dock åt den, genom att vinna 67,3 miljoner på V75!

Vad är V75?

Travsporten är en av de absolut mest populära sporterna i vårat avlånga land. Folk samlas framför tvn så gott som dagligen för att följa de lopp som springs. Allra mest samlas dock folk på lördagar när veckans V75-tävlingar går av stapeln.

V75 är den mest populära spelformen i Sverige och den omsätter tiotals miljoner varje vecka. Spelformen går ut på att tippa rätt vinnare i sju olika travlopp. Vinster delas sedan ut till de som fått sju, sex, och fem rätt. Är man ensam om att få just sju rätt, så kommer man att bli mäkta belönad.

Varje lördag får spelarna chansen att utmana sig själva och andra spelare genom att ta del av omgången. Starttiden är alltid 16,20 på lördagar, och loppen sänds på TV4 för den som vill följa hästarnas framfart.

Hur får man sju rätt?

När det kommer till att få sju rätt, så finns det inget facit. Det är uppemot 15 hästar som tävlar i varje lopp, vilket gör det till ett av de svårare spelen. Men genom att använda rätt metoder så kan man ge sig själv en större chans att ta del av vinstpengarna.

Genom att läsa på om hästar, banan, och allt därtill så får man direkt en fördel mot andra spelare. Det går även att ta del av tips och tricks från diverse hemsidor som delar ut gratis information. Det går exempelvis att ta del av V75 tips idag från hemsidan Travcash.

Efter att du läst på så gott du kan, så måste du även få lite hjälp av fru fortuna. Variansen i ett spel med så pass många hästar och utgångar, är givetvis inte lätt att rada upp vinster inom. Genom att läsa på och ta hjälp av andra kunniga spelare, så kommer fru fortuna i det långa loppet att hjälpa dig på vägen.

Spelet med miljonvinster

Travet, och V75 har påverkat många människors liv till det bättre. Omsättningen på spelformen är väldigt stor, men så är även vinsterna. Den största vinsten som delas ut är på strax över 67 miljoner kronor. Det har även delats ut flertalet andra vinster på över 40 miljoner kronor.

Spelformen är populär av många anledningar, och en av dom är givetvis det svenska folkets kärlek till travsporten. En annan anledning är att spelformen kan förändra livet på bara några timmar.

Vinstrekordet på strax över 67 miljoner står sig sedan 2010 när en ensam vinnare såg hästarna passera mållinjen på Axevalla. Rekord är till för att brytas, och frågan är bara när, och vem som slår rekordet!