Smart använda ögonbrynsgel

publicerad 2 juni 2021
ögonbrynsgel

Du som inte är nöjd med formen eller färgen på dina ögonbryn, du kan satsa på det som heter ögonbrynsgel. Det kallas även ibland för brow gel eller eyebrow gel. Med denna produkt går det att forma och så att säga få styrsel på ögonbrynen. Du som är ute efter att ha smalare bryn, du måste då antingen använda pincett eller göra så kallad trådning. Är du nöjd med tjockleken men vill kunna få dem att formas på bra sätt, du kan då välja att använda ögonbrynsgel. Fördelen med denna gel är att du även kan få annan färg på brynen om du vill. Det eftersom denna produkt finns dels som transparent men även färgad.

Välj rätt brow gel
Ett par snygga ögonbryn förhöjer helt klart din sminkning och ditt ansikte. Det finns idag två sorter eller två varianter av denna gel. Den ena gelen är helt färglös, helt klar. Alltså att den är transparent. Sedan finns det även brow gel som är färgade, så att du ska kunna få mörkare ögonbryn. Om du bara vill forma dem, då duger det bra med den som är transparent.

Men har du mycket ljusa bryn, som inte syns så bra, så kan det vara en fördel att ta en färgad variant. Alternativt att du tar en ögonbrynspenna före och fyller i dina bryn för att sedan ta den transparenta varianten oavanpå det. Oavsett variant du väljer att använda så får du ett perfekt resultat. Båda gelen kan forma brynen, släta ut dem samt att de hålls på plats.

Med en ögonbrynsgel kan du även få lite mer volym eller lite fylligare ögonbryn om du önskar. Ibland är det ju även så att ögonbrynshåren verkar leva sitt eget liv och spretar åt alla möjliga håll. Då är det perfekt att lägga dem på plats med en gel. Så satsa på en sån!Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


124 440 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.