Fortissio Review: Ett nytt benchmark i handelsområdet

publicerad 10 oktober 2022
Saas

En valutahandelsplattform skapar nya möjligheter för nybörjare och experthandlare. Det är dock bara ett fåtal som lyckas ta hjälp av pålitliga mäklare. Handelsmarknaden är full av bedrägerier. Därför är det upp till dig att välja rätt mäklare för handelshjälp.

Fortissio, som alla pålitliga mäklarfirmor, tillhandahåller viktiga verktyg för att navigera i dina fonder. Det ger sömlösa finansiella lösningar så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Denna recension kommer att ge en djup inblick i hur Fortissio fungerar. Dessutom kommer det att lyfta fram dess exceptionella egenskaper och hur det kan öka dina intäkter.

Förklarar Fortissio

Det är ett pålitligt och ledande mäklarföretag som erbjuder en ultimat handelsriktlinje till sina potentiella kunder. Eftersom den har varit på handelsmarknaden i flera år, tenderar den att visa upp specialiserade verktyg och krypterade databaser. Det är en CFD-handelsplattform med 45 valutapar. Dessutom erbjuder det olika råvaror och utbytesalternativ, såsom guld, silver, index, ETF:er och kryptovalutor.

Under 2017 klev denna mäklartjänst in på handelsmarknaden med en vision. Dess huvudkontor vilade i Grekland. Dessutom syftar det till att skapa finansiell stabilitet och säkrare överföringar av pengar. Det har utvecklats under åren och banat väg för massor av handelsalternativ, såsom aktiehandel, råvaruhandel, kryptovalutahandel, etc.

Handlingsmekanism

Fortissio har varit på marknaden i över fem år och har fått erfarenhet av sin pålitliga arbetsmetodik. Varje investerare försöker hitta en pålitlig mäklare för att hjälpa honom under processen. Den vägledningen skulle hjälpa honom att generera vinster genom att investera i mycket lönsam ROI.

Bedrägerier är ganska vanliga på flera handelsplattformar. I huvudsak bedriver Fortissio bedrägerihantering för att hantera bedrägerier.

Fortissio är en helt anpassningsbar plattform som ger dig flera alternativ. Genom dess oklanderliga service kan du få de senaste varningarna, webb- och mobilapplikationer, olika handelsverktyg, marknadsnyheter i realtid etc. Du kan lita på deras mäklare, som är fullt utrustade med den senaste marknads- och finanskunskapen. Dessutom kan du bestämma din senaste investering genom sina dagliga finansiella varningar.

Fortissio, en licensierad mäklare, förstår investerarnas oro, särskilt i denna flyktiga ekonomiska situation. Nu kan du få finansiell superkraft genom dess mobilanpassade hemsida. Efter att ha skapat ett konto hos Fortissio kan du börja använda dess effektiva men ändå flexibla verktyg och andra anmärkningsvärda tjänster.

Kontotyper

Fortissio har introducerat fem olika kategorier av konton. På så sätt kan investerare välja rätt kategori efter deras bekvämlighet. Dessa typer är följande;

Förrätt

Om du är innehavare av ett startkonto måste du sätta in ett belopp som sträcker sig från $200 till $999. Du kan dock inte få någon rabatt om du har ett startkonto.

Utforskare

För en Explorer-kontoinnehavare garanteras 5 % rabatt av Fortissio. Dessutom är det minsta insättningsbeloppet $100

Mästare

Kontots eget kapital varierar från $5000 till $9,999. Dess kontoinnehavare kan få 10 % rabatt.

Elit

Elite-kontot erbjuder en 15 % omsättningsrabatt – kontokapitalet varierar mellan $10 000 till $14,999.

Lyx

Du kan få 20 % omsättningsrabatt. Dessutom är den minsta insättningen $15 000.

VIP

25 % omsättningsrabatt med tilläggstjänster, såsom BITA15 och BITA20. Kontots eget kapital varierar mellan $30 000 till $49,999.

Prestige, Superior och Infinity

Dessa konton erbjuder 30 %, 35 % och 40 % omsättningsrabatter. Dessutom är den minsta insättningen för prestige $50 000, för Superior $75 000 och Infinity $100 000.

Kunglig och Expert

De erbjuder 50% och 60% rabatt. Minsta insättning för Royal-kontot är $150 000, medan Expertkontot är $200,000.

Fortissio Regler

Det är ett registrerat företag som verkar enligt Europeiska unionens regler och förordningar. Det har också ett registrerat varumärke av VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A. Markets in Financial Instruments Directive (MiFID II) driver denna organisation. Denna institution tillhandahåller en reglerande miljö för en homogen investering i hela Europeiska unionen.

Hellenic Capital Market Commission reglerar Fortissio under licensnr. 4/792/20.7.2017.2. Huvudsyftet med detta handelsföretag är att säkerställa ett öppet system där varje investerare kan ha en riskfri investering.

Handelsstorlek och kostnad

Den angivna minsta handelsstorleken är 1000 enheter. En ökning med 0,01 lot bestämmer att uppskala handeln. Till exempel kommer en ökning av 0,01 lots att uppgradera handeln till nästa nivå, 0,02 lots eller 2000 enheter.

Fortissio har inga dolda avgifter för investerare. Endast en kontoinnehavare debiteras med swapavgifter. Om de vill hålla en handel över natten, tas dessa avgifter ut på investerarna.

Varför välja Fortissio

Fortissio är en onlinehandelsplattform som visar upp olika hävstångseffekter, fördelar och värdefulla verktyg för handlare. Det är ett sätt att handla tillsammans för maximal nytta för samhället. Dessutom visar den en ny syn på handel genom en lättanvänd, intuitiv och nästa generations plattform. Denna Fortissio recension kommer att förklara några framträdande anledningar till att välja Fortissio

ROfit-plattformen

När det kommer till onlinehandel har den här funktionen för avsikt att vägleda en majoritet av handlare. Oavsett om det är en webb- eller mobil PROfit, är det branschledande på båda sätt. Denna innovativa plattform gör det möjligt för handlare att handla med råvaror med hjälp av snabba och hjälpsamma verktyg. Har du kämpat som nybörjarhandlare? Den här funktionen kan säkert hjälpa dig att glida smidigt genom den digitala handelsplattformen.

Genom dess mobilapplikation kan du nu handla genom att använda dina smartphones eller surfplattor. Det garanterar att tillfredsställa din handelsönskemål på grund av dess avancerade gränssnitt. Nu kan du också hålla dig uppdaterad och få finansiella nyhetsvarningar. Den innehåller många andra tjänster, såsom marknadsanalys, Autochartist, Economic Calendar, etc.

Utmärkt kundservice

Fortissios engagerade personal tillhandahåller expertråd och lösningar till sina kunder. Teamet är i tjänst 24/7 för att svara på dina frågor och problem. Oavsett om du har fastnat med dess onlineapplikation eller vill ha tillgång till dess unika funktioner, finns Fortissios team alltid där som en pålitlig partner.

Bedrägerihantering

Bedrägerier följer alltid onlinehandel. Dessa bedrägliga beteenden är vanliga nuförtiden, eftersom flera mäklare är här på marknaden för att olagligt ta dina pengar. Men bara ett fåtal känner till taktiken för att känna igen bluffen och skydda sig själva.

Därför håller Fortissio ett örnöga över handlarnas och mäklares aktiviteter. Det har strikta regler, och alla måste följa dem. Med tanke på detta höga säkerhet och välledda system kan man säga att Fortissio har gjort exceptionellt för bedrägerihantering.

En licensierad mäklare

Det är ett EU-reglerat företag som arbetar under licensnr. 4/792/20.7.2017.2. Hellenic Capital Market Commission hjälper till att hålla den funktionell och att den drivs under regler och förordningar. Du kan lita på dem eftersom de följer alla finansiella lagar och krav. Du kan skilja Fortissio från andra bluffhandelssajter på grund av dess starka säkerhet och transparenta system

Flexibla och användbara marknadsverktyg

Innan du handlar bör du analysera din ekonomiska status bättre. Denna analys hjälper dig att bestämma ditt handelsmål, vilket är extremt nödvändigt. För att uppfylla detta syfte har Fortissio introducerat anmärkningsvärda marknadsverktyg. Med hjälp av dess finansiella analysverktyg kan man bestämma hur han kan agera enligt den aktuella marknadssituationen.

Dessutom kan du få marknadsuppdateringar via SMS eller e-post. Denna dagliga finansiella varning hjälper till att välja rätt plats på handelsmarknaden. Nu kan du ha gratis träningspass för att lära dig mer om handelsmarknaden och vilken taktik som kan hjälpa dig att sticka ut. Dessutom kan du få e-böcker och en personlig chef för att få sömlösa lösningar.

Därför kan du berika din kunskap för att göra handel mer bekväm och lönsam genom att använda dess hjälpverktyg. Från finansiella nyhetsvarningar till gratis träningssessioner, lita på att Fortissio ökar dina kunskaper och tar handel till nästa nivå.

Investeringsförsäkring

Fortissio är alltid mån om säkerheten för dina tillgångar. Som ett resultat erbjuder det olika program för att hålla dina tillgångar säkra. Du kan registrera dig i dess försäkringsprogram för riskfri handel. När du gör det måste du godkänna relevanta villkor för att komma igång.

För detta ändamål måste man sätta in minsta belopp på $2000 för att ta del av detta specialerbjudande. Dessutom kan du också få råd från dess leverantörer av onlinemarknadsföring. Genom deras oklanderliga lösningar kan du generera intäkter och vinster.

Fortissio recension

Fortissio har fått tusentals kunder globalt inom en kort period av fem år. Dess globala handelstjänst kan erbjuda tjänster och lösningar på flera språk, såsom kinesiska, arabiska, engelska, spanska, etc. Genom att samarbeta med dess pålitliga mäklare kan du därför söka enorma fördelar

Slutgiltiga tankar

Vad är din takeaway? Lita alltid på en licensierad och pålitlig mäklarfirma, som Fortessio. Det är en pålitlig handelsplattform med många konsumenter och framgångsrikt uppskalning av sina intäkter. Efter att ha satt in ett specifikt belopp hos Fortissio kan du ha stressfri handel utan att riskera dina pengar. Genom sin plattform får du exceptionella tjänster utanför dörren. På så sätt är det ett värdefullt handelsutrymme att sätta ett riktmärke i handelsvärlden.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.