Inrikes

Bärgare slogs ned och rånades

En bärgare stannade vid rastplatsen intill Kullsjön utanför Göteborg varpå en eller flera gärningsmän gick till attack. Mannen blev slagen i huvudet bakifrån och föll ihop medvetslös intill en vattenpöl. Sedan rånades han och mottog ytterligare sparkar och slag.

Det våldsamma rånet mot bärgaren skall enligt hans chef som driver Assistenskåren i Härryda ha inträffat strax efter klockan 1900 på onsdagskvällen. Det skriver GP.
När bärgaren vaknade till liv igen slog han larm, men han hade svårt att se, eftersom han hade förlorat sina glasögon vid överfallet. Han observerade dock, att det stod en vit Mercedes på rastplatsen, då han stannade.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och stöld. Mannen vårdas nu på sjukhus för sina skador. Plånboken var borta och han har möjligen även blivit av med verktyg från sin bil.

 

Christopher Jarnvall/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!