Kritiserade coronavaccineringen

Minst 85 svenska dödsfall kopplade till coronavaccin

publicerad 1 mars 2021
Minst 85 dödsfall kopplas till coronavaccinen.

Läkemedelsverkets senaste rapport visar att minst 85 personer nu har avlidit i Sverige av misstänkta biverkningar kopplade till coronavaccinen.

Enligt rapporten är hela 83 av de 85 inrapporterade dödsfallen relaterade till Pfizers hårt kritiserade vaccin Comirnaty och två till Modernas vaccin.

Noterbart är att alla avlidna inte heller är äldre svenskar även om majoriteten är det – utan att dödsfall kopplade till vaccinen också noterats i åldersgruppen 40 till 69 år.
Sammanlagt har 1 234 misstänkta biverkningar av vaccinen rapporterats in till Läkemedelsverket och 458 av dessa, alltså mer än en tredjedel betraktas som allvarliga biverkningar.
Ännu har inga dödsfall rapporterats in kopplade till Astra Zenecas coronavaccin i Sverige, men vaccinet var också det senaste ut att användas, varför dödsfall kan komma att rapporteras in framöver även med detta vaccin.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om hur vaccinens inrapporterade biverkningar innefattar allt ifrån hjärtattacker och andnöd till svåra infektioner och sepsis och hur patienter som låtit sig injiceras med vaccinet plötsligt dött av hjärtstillestånd och andra åkommor.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!