Betta om internationella jackpottar!

publicerad 28 juni 2021

Ibland kan det vara bra att bryta en gammal vana som att gå till sitt lotteriombud och spela på samma lotteri som man har gjort i åratal. Kolla istället online där du hittar en hel värld av spännande lotterier som du kan spela på! Varför inte testa ett lotto från landet där du har varit på semester, har drömt om att åka till eller om du helt enkelt vill ha variation i dina lottospel?

Hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige kan du spela på internationella lotterier genom att betta på de officiella lotteriernas dragningsresultat. Låt oss titta på tre lotterier som har dragning på onsdagar och lördagar, men som har helt olika sorters jackpottar.

 

Lotteri                   Startjackpott                 Rekordjackpott

US Powerball        estimerad 20 miljoner dollar   1,58 miljarder dollar

Ontario 49 Lotto          2 miljoner CA dollar           2 miljoner CA dollar

Mega Sena                    3 miljoner R dollar             289,4 miljoner R dollar

 

US Powerball

Världens största lotteri US Powerball är känt för sina jackpottar. Så sent som i början av det här året delade US Powerball ut en massiv jackpott på 731,1 miljoner dollar. I svenska pengar var jackpotten värd ca 6,2 miljarder kronor. Lotteriet har utöver jackpotten åtta andra prisgrupper.

Jackpotten är nu 88 miljoner dollar (efter avdrag 44,9 miljoner dollar).

Ontario Loto 49

Det kanadensiska Ontario Loto 49 erbjuder sju prisdivisioner som du kan vinna från. Jackpotten är alltid på 2 miljoner CA dollar och som motsvarar cirka 13,7 miljoner kronor. Om det finns fler än en förstaprisvinnare delas jackpotten mellan dem.

Jackpotten är 2 miljoner CA dollar.

Mega Sena

Intressanta Mega Sena kommer från Brasilien. Lotteriet har en jackpott som inte har något tak och därför kunde Mega Sena dela ut en jackpott på dryga 289 miljoner R dollar (cirka 491 miljoner kronor) år 2019. Det finns ytterligare två vinstgrupper som du kan vinna priser ifrån.

Jackpotten är nu 20 miljoner R dollar (efter avdrag 15 miljoner R dollar).

Utbetalning av priser

Priser som du vinner betalas ut av theLotter Sverige och motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet i USA och Brasilien får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. I Kanada är lotterivinster skattefria och därför görs inget avdrag på dina eventuella priser när du bettar på ett kanadensiskt lotteri. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna.

theLotter Sverige

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för spelare i Sverige.

Testa något nytt genom att betta på ett internationellt lotteri!

 


 

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.