Allt fler ufon skådas av människor

Publicerad 2 mars 2017, uppdaterad kl. 7:15

Aldrig någonsin har så många rapporterar om oidentifierade flygande objekt, ufon, rapporterats. Sverige, Storbritannien och USA är några länder där ufon är vanligt förekommande.

Sedan millennieskiftet har antalet ufo-observationer fullkomligt exploderat. Uppemot 90 procent av alla ufo-observationer de senaste 100 åren har skett efter 1999. Det sammanlagda antalet ufo-observationer sedan början av 1900-uppgår till över 100 000.

Annons:


Men just nu är det fler observationer än någonsin, enligt Sam Monfort, doktorand vid George Mason University, USA, rapporterar Fox News.

Bland de länder där ufo-observationer är vanligast återfinns bland annat Sverige och Storbritannien. USA är det land där allra flest ufo-observationer görs.

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

 • Varmlandstok

  Det är nog detta som pk-falangen hoppas på.
  Gudalika varelser ska komma från skyarna, och lösa de olösliga problem som pk-mentaliteten har skapat åt oss.

  • Bertil Andersson

   Jag skulle vara nöjd med om de tog Löfven och drog iväg några tusen ljusår.

   • Varmlandstok

    Det finns nog fler, som borde erbjudas en sådan reseupplevelse.

    • Ja, hela PK-eliten får gärna följa med. Samt samtliga rasfrämlingar som kommit hit sedan 1975. Då kommer jag bli oerhört tacksam.

 • buscador

  Läs på om “anti gravity” på nätet. Det finns en hel del att lära, och UFO:n är mest sannolikt jordiskt,med intill nyligen med hemlighållen teknologi, som nu är mogen för lansering, eftersom om den tidigare släpps skulle totalt ha kraschat oljemarknaden.

  • dutten99

   UFOn är mest sannolikt icke-jordiska. Visst, det finns rykten om att Area51 innehåller prototyper, men om de verkligen vore färdiga skulle de användas militärt.
   Att man inte kommer framåt beror mest på att man inte vet vad gravitation är för något. Fysiken fumlade och föll när Einstein kom med sin relativitetsteori. Då kom det fram så hårresande dumheter som att går att böja rummet….Det verkar vara nåt helt annat som blev böjt i fel riktning.
   Frånsett att fysiken inte vet ett dugg om det här så har jag själv fått förmånen att se en sådan farkost på nära håll (hallå Jante, jag bryr mig inte om vad du säger). Den teknologin liknar inget vi ens skulle kunna förstå, allra minst med dagens fysik i bakfickan.
   Fråga någon förståsigpåare vad det är i rummet som går att böja och du får inget svar utom möjligen svammel.
   Ingen utifrån kommer och löser våra problem, vi får göra det själva eller gå under. Det sistnämnda verkar vara det som gäller i dagsläget. Det kallas för respekt för en civilisations rätt att uppleva. Själarna dör ju inte, de får bara börja omigen och se om de lyckas bättre nästa gång, om några miljoner år.

   • buscador

    Sista meningen är jag med på, har upplevt det själv. På kul, fråga några om var anden, som inte har en massa och därför inte är begränsad till detta universum, befanns sig före 0gr Kelvin.
    Intressanta diskussioner.

    • dutten99

     Enligt vad de har visat mig så fanns medvetandet i andra universa och andra delskapelser. Dock, det nyskapas själar under vissa betingelser, en möjlighet som finns inbyggd i medvetandet. Vad de också gjorde utomordentligt klart för mig är följande:- medvetande är den enda realitet som finns, samt på min fråga “Varför finns Livet?” blev svaret “för att uppleva”.
     Lycka till!!

     • buscador

      Så sant! Evigheten är en urtråkig ensamhet, så låt oss skapa lite kul spel?

     • dutten99

      du tänker på sånt som krig, miljöförstörelse, girighet, mord förtryck religion politik etc?
      Eller något annat? Kanske att i denna personlighet uppleva evigheten? Det är en mycket säregen upplevelse…. det formade om mig rejält…

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend