Utrikes

USA: Illegal immigrant åtalas för sexuella övergrepp och dråp på 92-årig kvinna

Vy vid Queensboro Bridge från Manhattan med utsikt över Queens.

En illegal invandrare står åtalad för dråp och sexuella övergrepp av en 92-årig kvinna i Queens, New York.

Gärningsmannen anklagas för bland annat dråp och våldtäktsförsök. Han ska ha närmat sig 92-åringen bakifrån och kastat henne till marken innan han försökte våldta henne, sedan sprang han från platsen. Brottet ägde rum 6:de januari i Queens, New York.
92-åringen hittades timmar senare, knappt vid medvetande och naken från midjan neråt. Hon avled senare.

Grannarna beskriver 92-åringen som en kattälskare som brukade mata de lokala katterna och var känd i området som en “kattkvinna”.

Reeaz Khan, som den åtalade heter, är 21 år gammal och befann sig olagligt i landet. Han är invandrad från Guyana och sedan tidigare dömd för misshandel och vapenbrott.

Han påstår att han hittade 92-åringen och försökte hjälpa henne, men att hans byxor föll ner och hans kön då kom i kontakt med hennes.

 

Källa: New York Post 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!