Trump: “Lugnet före stormen”

Publicerad 6 oktober 2017
  https://youtu.be/79D2YXv5Me0

  Under torsdagen hintade USA:s president Donald Trump om att någonting stort är på gång. "Det kanske är lugnet före stormen", sade presidenten till medieuppbådet.

  Trump hade samlat ett medieuppbåd till Vita huset under torsdagen för ett fototillfälle med medlemmar ur militären. En kryptisk Trump varnade medierna för att "det kanske är lugnet före stormen".

  – Ni vet vad det här representerar. Det kanske är lugnet före stormen... Vi har världens bästa militärfolk i det här rummet, och jag vill meddela att vi kommer ha en trevlig kväll, sade Trump.
  Stämningen mellan Nordkorea och USA har blivit allt hotfullare under de senaste veckorna, och båda sidor har hotat att attackera varandra. Samtidigt rapporteras det i medierna om att president Trump överväger att dra ut USA ur det så kallade Iranavtalet, som ska övervaka det iranska kärnprogrammet. Trump har varit en hård kritiker av Iran, som enligt honom sponsrar terrorism i Mellanöstern.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!