Svenske läkaren om coronarepressionen på historiska demonstrationen i London: “Vi måste resa oss nu!”

publicerad 2 september 2020
i London
Mikael Nordfors (vit rock) inför folkmassan på Trafalgar Square.

Den svenske läkaren Mikael Nordfors var en av flera som höll uppmärksammade tal under den historiska demonstrationen i London mot coronarepressionen som samlade tiotusentals människor.

Tidigare har protesterna mot coronarepressionerna varit som mest uttryckliga i Tyskland, men verkar nu även sprida sig till Storbritannien.

Stora folkmassor samlades i London i söndags för att protestera mot den politiska och ekonomiska repressionen som accelererat under den så kallade coronakrisen.
En av dem som framträdde för demonstranterna var läkaren Mikael Nordfors.

Jag ska erkänna att jag har en väldigt allvarlig sjukdom, som har förstört min karriär och gör att jag nu får leva på min frus inkomst. Vet ni vilken sjukdom det är? Allergi mot ondska! inledde Nordfors och menade att coronakrisen mer än något annat handlar om omoraliska personer inom det politiska och ekonomiska etablissemanget som utnyttjar situationen på ett maktfullkomligt sätt.

Under coronakrisen har Nordfors bland annat riktat mycket stark kritik mot hälsomyndigheternas agerande i Sverige och även på annat håll bland annat för att man förtrycker det billiga läkemedlet hydroxiklorokin och av olika skäl istället försöker rikta folkets fokus mot ett vaccin.

De vill göra boskap och slavar av oss, ska vi tillåta det? Vi är inga slavar, och vi måste resa oss nu! fastslog Nordfors med rungande gensvar från folkmassan.

 

Omfattningen av protesterna i London har skakat om brittisk systemtrogen media, som lägger stor kraft på att svartmåla demonstrationerna som extrema och farliga.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!