Kritiserade coronavaccineringen

Los Angeles börjar tvångsvaccinera barn

publicerad 13 september 2021
välja vaccin

Utbildningsstyrelsen i Los Angeles skoldistrikt har enhälligt beslutat att alla elever som är tolv år eller äldre nu ska tvingas ta de kontroversiella coronavaccinen. Samtliga elever ska vara ”fullt vaccinerade” senast den 10 januari 2022 – om de inte har starka medicinska skäl som gör att de inte kan ta emot injektionerna.

– Vetenskapen är tydlig. Vaccinationer är en nödvändig del för skyddet mot covid-19, hävdade den tillfällige superintendenten Megan K. Reilly och påstod vidare att vaccinen är ”säkra och effektiva” och att man ”för att skydda skolan” därför kommer att tvinga eleverna att vaccinera sig.

Noterbart är att lärarnas fackförbund stödjer tvångsvaccinationerna av barn – med argumentet att tvångsåtgärden behövs för att ”göra skolorna säkrare”. Sedan tidigare råder vaccinationstvång även för alla lärare och övrig skolpersonal i distriktet.
I Los Angeles-området finns det cirka 1200 skolor med sammanlagt över 600 000 elever.

Los Angeles är inte
heller det första distrikt att införa tvångsvaccinationer för barn, sedan tidigare har Culver City satt in samma tvångsåtgärder och i Oakland har skolstyrelsen nyligen meddelat att man vill se samma typ av åtgärder även där.

Ansvariga i de politiska ledningarna i storstäder som New York och Chicago har hittills sagt att de inte planerar att tvångsvaccinera studenterna – men att detta kan komma att ändras framöver.

– Vi tycker inte att det är rätt sak att göra, men lärarna tvingas till det. Vi kan hålla alla dörrar öppna, men just nu nej. Vi vill ha alla barn i skolan, säger New Yorks borgmästare Bill de Blasio.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!