Inför Winter Burst 23 dec – 31 dec

publicerad 17 december 2019

Julafton nästa vecka – som vi har väntat på just det här tillfället! För oss travspelare innebär julveckan nämligen hela åtta V75-omgångar fördelade över nio dagar, med start måndag 23 december – alltså dagen före dopparedagen. Spelbolaget AB Trav och Galopp som är ansvariga för tävlingarna och konceptet, fortsätter med succén som nu är inne på sitt fjärde år i rad och precis som tidigare, avrundas med en spännande multi-jackpot på nyårsafton. Redan nu ligger det 16 miljoner extra i potten och väntar. Pengar som alltså överförts från tidigare jackpot-omgångar under hösten. Spelvärdet är med andra ord högt. Är det någon omgång under veckan du absolut inte får missa, så är det just denna.

Hur går man tillväga för att komma åt de riktigt stora vinsterna?

En bra start kan vara att spela i ett lag tillsammans med andra spelare. På så sätt ökar vinstchansen avsevärt – då du köper en andel i ett större system. Du får råd med fler hästar på spelkupongen och sannolikheten för vinst ökar. På Travstugan.se kan du både läsa populära V75-tips, som är helt gratis och utan krav på inlogg, samt bli medlem i ett mycket populärt och framgångsrikt lag på ATG Tillsammans – där vi har samlat fjorton duktiga spelexperter som alltid står redo. Bäst under det här året har det helt klart gått för Johan Karlsson, som spelat in mest i hela landet på just andelsspel under 2019. Där den största vinsten, hittills, landade på 2,9 miljoner kronor. Han är dock inte ensam om stor framgång på V75-spelet under det här året. Även kollegan Andreas Stenberg lyckades i höstas med bedriften att vinna mest av samtliga andelsspelare på V75. Detta i samband med en V75-omgång på Norge, där den totala vinsten blev 1,6 miljoner kronor. Även toppvärmningen Sandra Luomala, som till vardags arbetar som proffstränare har lyckats väl. På sin andel “Sandras chansning 50 kr” prickade hon sjuan för ett par veckor sedan och nettovinsten tillbaka blev fin och många andelsköpare kunde glädjas tillsammans.

Har du inte tid att läsa igenom allt material på egen hand, kan du istället välja att läsa veckans “Draget i laget”, där våra tipsters bjuder på sina bästa idéer inför aktuell V75-omgång. Dessutom finns det möjlighet att skriva upp sin e-postadress, och på så sätt ta del av den senaste informationen och exklusiva travtips regelbundet.

Som om inte allt detta vore nog, spelar vi även tillsammans med våra grannländer i norden under Winter burst-veckan. Vinstpoolerna blir större än normalt och här finns det en hel del hämtar att hämta. För den som är väl förberedd och har en viss portion tur.

Travstugan har valt att avsluta året med fullt fokus på Winter Burst och kommer förutom ordinarie speltips och analyser, även att erbjuda sina besökare på sajten möjlighet att deltaga i utlottningar samt annat trevligt – som förgyller 2019 års travvecka ytterligare.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.