Hitta Sveriges bästa priser

publicerad 30 september 2020

Är du trött på att ständigt behöva besöka flera sajter för att hitta de bästa priserna? Tack vare PriceAdvisor slipper du använda dig av flera jämförelsesajter när du letar efter de bästa priserna på elektronik, vitvaror, leksaker och andra populära kategorier. Här samlas priser från ett stort antal produkter vilket gör att du snabbt får en överblick. Allt du behöver göra för att sätta igång är att välja din kategori.

  • Spara tid
  • Upptäck nya butiker online
  • Många populära kategorier
  • Spara tid

 

En av de främsta fördelarna med PriceAdvisor är att de hjälper sina användare att snabbt hitta de bästa priserna på nätet. Detta gör att du som användare sparar mycket tid i jakten på den bästa dealen. Detta är möjligt tack vare deras smarta sajt som är lättnavigerad och användarvänlig. För att komma igång väljer du helt enkelt den kategori du är intresserad av eller använder sökfunktionen.

Hos PriceAdvisor hittar du erbjudanden från en rad utvalda webbutiker, exempelvis Amazon och EBay. Istället för att surfa runt och jämföra priserna hos respektive sajt hittar du nu alla erbjudanden på en och samma plattform. Detta gör processen mycket mer effektiv och det ger även användarna möjligheten att upptäcka nya webbutiker och trender från hela världen. Med andra ord kan du som användare hitta både nya roliga prylar och de bästa priserna.

Hur fungerar det?

PriceAdvisor är en kostnadsfri tjänst som hjälper användare att hitta de bästa priserna på internet. Allt du behöver göra är att logga in på priceadvisor.se och välja den kategori som du är intresserad av. Om du letar efter en specifik produkt kan du gå direkt till sökfunktionen och skriva in den där. Därefter får du snabbt upp resultatlistan med bilder, priser och omdömen vilket ger en bra överblick.

Du kan surfa runt bland sökresultatet och självklart klicka dig vidare till den eller de produkter som verkar mest intressanta för dig. Om du klickar på produkten kommer du att komma till en produktsida med mer utförlig information vilket gör det lättare för dig att fatta ett beslut. Om du bestämmer dig för att köpa produkten klickar du dig smidigt vidare genom köpknappen vilket tar dig direkt till återförsäljaren med det bästa erbjudandet.

Bästa erbjudandena

Ytterligare en fördel med PriceAdvisor är att de har en sektion med de bästa erbjudandena. Du kan smidigt surfa runt och hitta de bästa priserna som gäller för tillfället. Kanske är det någon eller några webbutiker som har särskilda kampanjer eller rabatter? Nu behöver du inte besöka varje sida utan du kan enkelt hitta all information på en och samma plattform. Aldrig har det varit lättare att hitta Sveriges bästa priser på nätet!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.